مریم امیری
مواد لازم برای 18 عدد
پودر شكر 125 گرم
شیرعسلی یك قوطی (375 گرمی)
كره 50 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
شكلات شیری خردكرده 115 گرم
پسته برشته و خردكرده 75 گرم
روش تهیه فاج پسته
پودر شكر، شیرعسلی و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنگاه مایه را پیوسته هم بزنید تا شیرعسلی كارامل شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و وانیلین و شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا شكلات آب شود.
حالا پسته را بیفزائید و مخلوط كنید و مایه حاصل را در قالب مربع 19 سانتیمتری كه كف و دیوارهاش را با كاغذ روغنی پوشاندهاید، بریزید. قالب را در یخچال بگذارید تا فاج ببندد. اكنون فاج را به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.