مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 12-15 عدد
کره آبکرده 100 گرم
پودر شکر 160 گرم
پودر نارگیل 90 گرم
بادام بینمک (برشته کرده) 12-15 عدد
شکلات تلخ آبکرده 125 گرم
روش تهیه کوکی یخچالی نارگیل و بادام
کره، پودر شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.
آنگاه هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از این مخلوط بردارید و به شکل توپ درآورید.
سپس رویشان بادام بگذارید و کوکیها را 1 ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا کف کوکیها را در شکلات آبکرده بزنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات ببندد.
اکنون کوکیها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کوکی کیک هویج
کوکی فانتزی
کوکی تارت توتفرنگی
کوکی موز و نارگیل
کوکی کدو حلوایی