عارفه ابن الرضا
مواد لازم
كره ٢١٠ گرم
پودر شکر ١٠٠ گرم
تخم مرغ ١ عدد
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
آرد ٢٥٠ گرم
نشاسته ذرت ٦٠ گرم
بیكینگ پودر یکدوم قاشق چایخوری
بادامهندی پودر کرده ٢٠٠ گرم
زرده تخم مرغ برای روی کوکی ١ عدد
بادام هندی (برای تزئین) به میزان لازم
روش تهیه کوکی ترد بادام هندی
كره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا كرمرنگ و سبك شود و بعد تخم مرغ و وانیلین را بیفزائید و با همزن برقی هم بزنید.
آنگاه مخلوط الککرده آرد، نشاسته ذرت و بیكینگپودر را همراه با بادامهندی به مخلوط کره افزوده و مخلوط کنید تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود.
سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 4 میلیمتر باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.
اکنون خمیرهای قالب زده را روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید و رویشان زرده تخممرغ بمالید و روی هر یک بادامهندی بگذارید.
اینک کوکی بادامهندی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
کوکیها را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کوکی کیک هویج
کوکی فانتزی
کوکی تارت توتفرنگی
کوکی موز و نارگیل
کوکی کدو حلوایی