آرزو مقدم
مواد لازم برای ۱۲ عدد
آرد ۲۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
پودر نارگیل ۷۰ گرم
کرة نرم شده ۱۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخممرغ ۳ عدد
اسانس وانیل یک قاشق چایخوری
آبلیموی تازه یک قاشق چایخوری
پوست لیمو (رنده کرده) ۱ قاشق سوپخوری
شیر نارگیل ۱۲۵ میلی لیتر (یکدوم پیمانه)
روش تهیه کاپ کیک لیمو و نارگیل
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنی و قالب 12تایی کاپکیک را با کپسولهای کاغذی بپوشانید.
آنگاه آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.
سپس کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کاملا روشن و سبک شود و بعد زرده تخممرغها را یکییکی بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا وانیل، آبلیمو و پوست لیمو را افزوده و دو دقیقه با همزن برقی بزنید.
اکنون سفیده تخممرغها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شوند و فرم بگیرند.
اینک مخلوط مواد خشک و شیر نارگیل را به طور یک در میان، به مخلوط کره و شکر افزوده و مخلوط نمائید تا مایه یکدستی حاصل شود.
آنگاه سفیدههای فرم گرفته را در سه نوبت به مایه کاپکیک افزوده و به آرامی با لیسک مخلوط کنید.
حالا دو سوم از حجم قالبها را از این مایه پر کنید و کاپ کیکها را به مدت تقریبی به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید.
همینکه کاپکیکها خنک شدند، رویشان قدری خامه بمالید و در پودر نارگیل بغلتانید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کاپکیک زردآلو و هویج
مینی کاپ کیک نوتلا
کاپ کیک موز
کاپ کیک سورپرایز انار
کاپ کیک با کرم بادام زمینی
کاپکیک گلهای رز