Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:31

12
خرداد
شیرینی وینی زعفرانی

شیرینی وینی زعفرانی

کره، پودرشکر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه سفیدۀ تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد را بیفزایید.

آرزو گنجی

 

مواد لازم برای حدود  60 عدد 

کره                                    250 گرم

پودر شکر                            100 گرم

وانیلین                               یک چهارم قاشق چایخوری

سفیدۀ تخم مرغ                  40 گرم

زعفران دمکرده                    یک قاشق سوپخوری

آرد                                   300 گرم

بریلوی آلبالو برای تزئین         به میزان لازم

روش‌ تهیه شیرینی وینی زعفرانی

کره، پودرشکر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن گاه سفیدۀ تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس آرد را افزوده و با همزن برقی بزنید تا مایۀ صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا مایۀ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی‌پزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و گل هایی از آن را روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی پایپ کنید.

اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی ها خنک شدند، آنها را با بریلو بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پاندورا (نوعی نان شیرینی ایتالیایی)

شیرینی گردویی زعفرانی

شیرینی پفکی فندق و بادام

شیرینی بادامی زعفرانی

شیرینی خشک گردویی

بالشتک‌های توت‌فرنگی

شیرینی ترد گره‌ای

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شیرینی زعفرانی، شیرینی وینی زعفرانی، شیرینی وینی، دستور تهیه شیرینی وینی زعفرانی، روش تهیه شیرینی وینی زعفرانی تعداد بازديد: 1157 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز