آرزو گنجی
مواد لازم برای حدود 60 عدد
کره 250 گرم
پودر شکر 100 گرم
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
سفیدۀ تخم مرغ 40 گرم
زعفران دمکرده یک قاشق سوپخوری
آرد 300 گرم
بریلوی آلبالو برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه شیرینی وینی زعفرانی
کره، پودرشکر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن گاه سفیدۀ تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد را افزوده و با همزن برقی بزنید تا مایۀ صاف و یکدستی حاصل شود.
حالا مایۀ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینیپزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و گل هایی از آن را روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی پایپ کنید.
اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی ها خنک شدند، آنها را با بریلو بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
پاندورا (نوعی نان شیرینی ایتالیایی)
شیرینی گردویی زعفرانی
شیرینی پفکی فندق و بادام
شیرینی بادامی زعفرانی
شیرینی خشک گردویی
بالشتکهای توتفرنگی