Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 06:29

25
فروردین
شیرینی گردویی زعفرانی

شیرینی گردویی زعفرانی

کره، پودر شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا آرد را درون این مایه بریزید و مخلوط نمائید.

آرزو گنجی

 

کره                        150 گرم

پودر شکر                100 گرم

وانیلین                    یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ                 یک عدد

زعفران دمکرده         یک قاشق چایخوری

آرد                        275 گرم

گردوی دو نیم شده  به میزان لازم

روش‌ تهیه شیرینی گردویی زعفرانی 

کره، پودر شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن گاه تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا آرد را درون این مایه بریزید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

سپس روی خمیر را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اکنون هربار به اندازۀ یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

اکنون روی هر یک، گردو بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد،آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

شیرینی خشک گردویی

شیرینی بادامی زعفرانی

شیرینی زعفرانی گردویی

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شیرینی زعفرانی، شیرینی خانگی، شور و شیرین، شیرینی گردویی، شیرینی گردویی زعفرانی، پخت شیرینی تعداد بازديد: 70 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز