Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:48

8
اردیبهشت
بالشتك های توت فرنگی

بالشتك های توت فرنگی

كره، پنیرخامه ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن گاه وانیل و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. روی خمیر را بپوشانید و ٢ ساعت در یخچال نگه دارید.

مهدیس رحیمیان

 

مواد لازم برای حدود ٢٠-٢٥ عدد 

كره                               ١٢٥ گرم

پنیر خامه ای                  ١٢٠ گرم

شكر                            ١٠٠ گرم

اسانس وانیل                 ١ قاشق چایخوری

آرد                               ٢٠٠ گرم

مارمالاد توت فرنگی         حدود یک سوم پیمانه

روش تهیه

كره، پنیرخامه ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن گاه وانیل و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

روی خمیر را بپوشانید و ٢ ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر ٤ سانتیمتر قالب بزنید.

حالا نیمی ازخمیر ها را به كمك چاقوی تیز به صورت بعلاوه برش بزنید و روی نیمی دیگر از خمیر ها قدری مارمالاد بگذارید.

اکنون خمیرهای برش خورده به شکل بعلاوه را روی مارمالاد قرار دهید و لبه های دو خمیر را به کمک فشار چنگال به هم بچسبانید.

خمیرهای فراهم کرده را با فاصله از یکدیگر روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پاندورا (نوعی نان شیرینی ایتالیایی)

شیرینی گردویی زعفرانی

شیرینی پفکی فندق و بادام

شیرینی بادامی زعفرانی

شیرینی خشک گردویی

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، آشپزباشی، دستور تهیه شیرینی، زندگی آنلاین، بالشتك های توت فرنگی، شیرینی توت فرنگی تعداد بازديد: 421 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز