افسانه ظروفی
مواد لازم برای 2 نفر
آرد مخصوص نان 500 گرم
نمک 5 گرم (1 قاشق چایخوری)
شکر دانه ریز 125 گرم
پودر مایه خمیر فوری 10 گرم
پوست پرتقال رنده کرده 2 قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده کرده 2 قاشق چایخوری
کرۀ نرم شده 150 گرم
تخم مرغ 2 عدد متوسط
زردۀ تخم مرغ 2 عدد
اسانس وانیل 1-2 قاشق چایخوری
شیر گرم 100 میلی لیتر
روش تهیه پاندورا
آرد، نمک و شکر را در کاسۀ همزن برقی بریزید و مایه خمیر را بیفزائید.
مراقب باشید که مایه خمیر با نمک تماس نداشته باشد!
آن گاه پوست پرتقال، پوست لیمو، کره، تخم مرغها، زرده تخممرغها، وانیل و شیر را بیفزائید و این مخلوط را با مفتول مخصوص خمیر با همزن برقی بزنید تا مواد خمیر شود.
سپس سرعت همزن را افزایش دهید و در حدود 10 دقیقه خمیر را هم بزنید.
چنانچه خمیر خیلی شل بود، 5 دقیقۀ دیگر آن را بزنید تا سفت تر شود.
حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید و به شکل توپ درآورید.
خمیر را در کاسۀ چربکرده بگذارید، رویش را با سلفون بپوشانید و صبر کنید تا حجمش دو برابر شود (حدود 4 ساعت).
اکنون قالب مخصوص پاندورا را به گنجایش 500 گرم، با کره چرب کنید و خمیر را در قالب بگذارید.
رویش را بپوشانید و در حدود 2 ساعت صبر کنید تا خمیر قالب را پر کند و حجمش دوبرابر شود.
اینک پاندورا را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجۀ سانتیگراد بپزید.
پس از 5 دقیقه نان شیرینی را از قالب درآورید و روی پنچرۀ سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
سپس پاندورا را با پودرشکر بیارائید.
بیشتر بخوانید: