Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:33

23
اردیبهشت
شیرینی ترد گره ای

شیرینی ترد گره ای

زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با نمک و وانیل به مدت دو تا سه دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید. آن‌گاه پودر شکر، ماست و آب‌لیمو را بیفزائید و مخلوط کنید.

آرزو مقدم

 

مواد لازم شیرینی ترد گره ای

زرده تخم‌مرغ                                  ۳ عدد

نمک                                            یک پینچ

عصارۀ وانیل                                   1 قاشق چایخوری

پودر شکر                                      3 قاشق سوپخوری

ماست پر چرب و شیرین                   2 قاشق سوپخوری

آب لیمو                                        یک قاشق چایخوری

آرد                                               ۲۲۵ گرم

روغن                                            برای سرخ کردن به میزان لازم

پودر شکر                                       برای تزیین به میزان لازم

روش‌ تهیه شیرینی ترد گره ای

زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با نمک و وانیل به مدت دو تا سه دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید.

 آن‌گاه پودر شکر، ماست و آب‌لیمو را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلیمتر باز کنید و نوار‌هایی به عرض یک و نیم سانتیمتر و به درازای 10 سانتیمتر از آن برش دهید.

اینک نوار‌های خمیر را گره بزنید و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.

همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پاندورا (نوعی نان شیرینی ایتالیایی)

شیرینی گردویی زعفرانی

شیرینی پفکی فندق و بادام

شیرینی بادامی زعفرانی

شیرینی خشک گردویی

بالشتک‌های توت‌فرنگی

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شیرینی ترد، شیرینی ترد گره ای، شیرینی گره ای تعداد بازديد: 633 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز