آرزو گنجی
کره 150 گرم
پودر شکر 100 گرم
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
زعفران دمکرده یک قاشق چایخوری
آرد 275 گرم
گردوی دو نیم شده به میزان لازم
روش تهیه شیرینی گردویی زعفرانی
کره، پودر شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن گاه تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا آرد را درون این مایه بریزید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
سپس روی خمیر را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اکنون هربار به اندازۀ یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
اکنون روی هر یک، گردو بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد،آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
شیرینی خشک گردویی
شیرینی بادامی زعفرانی
شیرینی زعفرانی گردویی