مریم امیری
مواد لازم برای 40-50 عدد
كره 150 گرم
پودر شكر 100 گرم
تخممرغ 1 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
زعفران حلكرده یكدوم قاشق سوپخوری
آرد 275 گرم
گردو 100 گرم
شكلات برای تزئین به میزان لازم
پودر پسته برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه شیرینی زعفرانی گردوئی
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید. كره و پودر شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزنبرقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغ، وانیلین و زعفران را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد را كمكم بیفزائید و با قاشق فلزی هم بزنید تا مایه خمیر شود.
حالا قدری خمیر را ورز دهید تا صاف و لطیف شود. بعد آن را در كیسه نایلونی قرار دهید و 1-2 ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی بچینید.
رویشان گردو بگذارید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید. اینك سینی را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه شیرینیها را روی پنجره سیمی بگذارید تا خنك شوند. آنگاه شیرینیها را با شكلات آبكرده و پسته بیارائید.