Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 11:46

16
مرداد
پولكی با طعم نعنا

پولكی با طعم نعنا

شكر، كرم تارتار و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه حرارت را زیاد كنید تا دمای شربت به 140 درجه سانتیگراد برسد.

سعید بابارحیمی

 

 

مواد لازم برای حدود 250 گرم

شكر                         200 گرم

كرم تارتار                  یك‌دوم قاشق چایخوری

آب                           70 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه + یك قاشق سوپخوری)

رنگ سبز خوراكی      چند قطره

اسانس نعنا               چند قطره

روش تهیه پولكی با طعم نعنا

شكر، كرم تارتار و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه حرارت را زیاد كنید تا دمای شربت به 140 درجه سانتیگراد برسد. پس از حدود 15 دقیقه، رنگ را به شربت بیفزائید و حدود 2 دقیقه صبر كنید تا دمای آن به 150 درجه سانتیگراد برسد.

اكنون اسانس را به شربت بیفزائید و از روی حرارت بردارید. حالا هر بار قدری از آن را با قاشق روی فویل چربكرده بریزید و بگذارید كاملا خنك شود و ببندد. اینك پولكی را از فویل جدا كنید و در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: پولکی، پولکی با طعم نعنا، پولکی نعنا، آموزش پولکی، پولکی با نعنا، روش تهیه پولکی، مواد لازم پولکی تعداد بازديد: 767 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز