سعید بابارحیمی
مواد لازم برای حدود 250 گرم
شكر 200 گرم
كرم تارتار یكدوم قاشق چایخوری
آب 70 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه + یك قاشق سوپخوری)
رنگ سبز خوراكی چند قطره
اسانس نعنا چند قطره
روش تهیه پولكی با طعم نعنا
شكر، كرم تارتار و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه حرارت را زیاد كنید تا دمای شربت به 140 درجه سانتیگراد برسد. پس از حدود 15 دقیقه، رنگ را به شربت بیفزائید و حدود 2 دقیقه صبر كنید تا دمای آن به 150 درجه سانتیگراد برسد.
اكنون اسانس را به شربت بیفزائید و از روی حرارت بردارید. حالا هر بار قدری از آن را با قاشق روی فویل چربكرده بریزید و بگذارید كاملا خنك شود و ببندد. اینك پولكی را از فویل جدا كنید و در ظرف زیبائی بچینید.