Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 10:00

26
مهر
پانا کافی کارامل

پانا کافی کارامل

در ظرفی، شیر و پاناکوتا را بریزید و با یکدیگر مخلوط کرده سپس فندق و شکلات سفید را به آن بیافزایید و مخلوط کنید.در ظرفی جداگانه، قهوه و سس کارامل را با یکدیگر مخلوط کنید. مقداری از مخلوط پاناکوتا را کف لیوان مورد نظر بریزید

مواد لازم

 

پاناکوتا

 ۲۰۰ گرم

 شیر

 ۲۰۰ میلی لیتر

 فندق بوداده خردشده

 ۲۰ گرم

 شکلات سفید رنده شده

 ۱۰۰ گرم 

قهوه دم کشیده

۱۵۰ میلی لیتر

سس کارامل 

۲ قاشق سوپخوری

میلک فوم

به مقدار لازم

دارچین پودرشده

یک دوم قاشق چایخوری

 بیشتر بخوانید:

کاپوچینو؛ یک نوشیدنی عالی برای تمام سلیقه ها

طرز تهیه‌ی آفوگاتو؛ یک نوشیدنی خاص ایتالیایی

 

 

 

روش تهیه

در ظرفی، شیر و پاناکوتا را بریزید و با یکدیگر مخلوط کرده سپس فندق و شکلات سفید را به آن بیافزایید و مخلوط کنید.در ظرفی جداگانه، قهوه و سس کارامل را با یکدیگر مخلوط کنید. مقداری از مخلوط پاناکوتا را کف لیوان مورد نظر بریزید سپس مخلوط قهوه را روی آن ریخته و مقداری میلک فوم روی آن اضافه کنید.پاناکافی کارامل را با دارچین تزیین و به‌ صورت گرم سرو کنید.

 بیشتربخوانید:

 

تعداد بازديد: 163 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز