مواد لازم
پاناکوتا |
۲۰۰ گرم |
شیر |
۲۰۰ میلی لیتر |
فندق بوداده خردشده |
۲۰ گرم |
شکلات سفید رنده شده |
۱۰۰ گرم |
قهوه دم کشیده |
۱۵۰ میلی لیتر |
سس کارامل |
۲ قاشق سوپخوری |
میلک فوم |
به مقدار لازم |
دارچین پودرشده |
یک دوم قاشق چایخوری |
بیشتر بخوانید:
کاپوچینو؛ یک نوشیدنی عالی برای تمام سلیقه ها
طرز تهیهی آفوگاتو؛ یک نوشیدنی خاص ایتالیایی
روش تهیه
در ظرفی، شیر و پاناکوتا را بریزید و با یکدیگر مخلوط کرده سپس فندق و شکلات سفید را به آن بیافزایید و مخلوط کنید.در ظرفی جداگانه، قهوه و سس کارامل را با یکدیگر مخلوط کنید. مقداری از مخلوط پاناکوتا را کف لیوان مورد نظر بریزید سپس مخلوط قهوه را روی آن ریخته و مقداری میلک فوم روی آن اضافه کنید.پاناکافی کارامل را با دارچین تزیین و به صورت گرم سرو کنید.
بیشتربخوانید: