Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 10:40

7
اسفند
طرز تهیه سه نوع ترکیب چای و شیر

طرز تهیه سه نوع ترکیب چای و شیر

در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی دارچینی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش کی آشپزه، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت شیرینی دارچینی کنیم.

 چای شیر آفریقایی ترکیبی از شیر، چای سیاه، هل و شکر است که می‌توان به سبک و دستور‌های مختلف آن را تهیه نمود.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه یک نوشیدنی معجزه آسا برای تقویت سیستم ایمنی

چای‌گل‌سرخ

طرز تهیه سه نوع ترکیب چای و شیر

چای آفریقایی

مواد لازم چای آفریقایی

آب.................. ۵۰۰ میلی لیتر

شیر................... ۵۰۰ میلی لیتر

چای سیاه ..................۲ و ۱/۲ ق چ

هل ................به میزان دلخواه

شکر ..................۴ ق چ

طرز تهیه

تمام مواد را در یک ظرف بر روی حرارت قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. هل‌ها را می‌توان برش زد تا طعم و مزه چای بیش‌تر شود. می‌توان هل را از دستور چای حذف کرد، اما در این صورت دیگر این دستور سنتی چای آفریقایی نخواهد بود.

چای را از صافی عبور دهید و در یک قوری سرو نمایید.

دستور هندی چای

این چای را می‌توان به سبک هندی نیز با افزودن فلفل قرمز خرد شده، میخک، دارچین و گشنیز درست نمود. همچنین به جای شکر می‌توان از عسل طبیعی استفاده کرد. این چای خصوصا در فصل زمستان بسیار لذیذ و آرامش بخش است.

طرز تهیه سه نوع ترکیب چای و شیر

شیر چای٫افغانی

مواد لازم شیر چای٫افغانی

۱- شیر گاو به میزان دلخواه

۲- چای سیاه

۳- بوره (شکر)

۴- هیل کوبیده شده * (هل)

طرز تهیه

اول در بین دیگ چرب نباشد. مقدار آب را روی حرارت گذاشته

بگذارید به جوش بیاید.

بعدا مقداری چای را دربین آب جوش علاوه نموده برای چند دقیقه

بگذارید جوش بخورد؛ که کاملا مزه و رنگ چای برآید.

سپس شیر و بوره و علاوه نموده بعد از این شیر به جوش

آمد فورا حرارت را خاموش نموده و شیر را صاف نماید.

بعدا مقداری هل را علاوه نموده و شیر چای ما آماده صرف است.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه‌ی شیرعسل نسکافه‌ای

طرز تهیه‌ی چای ماسالا، نوشیدنی گرم هندی

 

طرز تهیه سه نوع ترکیب چای و شیر

چای هندی با شیر و دارچین

چای ماسالا ترکیبی از یک چای معمولی یا همان چای سیاه است با شیر و مواد افزودنی و طعم دهنده دیگر. این پیشنهاد برای آن‌هایی که طعم و مزه چای سیاه را دوست دارند.

مواد لازم

چای سیاه.................۱ ق چ

چوب دارچین..............۱ تکه

شکر.............به میزان دلخواه

شیر................۱ پیمانه

آب..............۲ پیمانه

دانه هل...............۲ /۱ ق چ

طرز تهیه

۲ پیمانه آب را به همراه ۱ تکه چوب دارچین داخل یک قوری بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن آب حرارت را کم کنید و کمی صبر کنید تا آب طعم دارچین در بگیرد. سپس شیر، هل و شکر را داخل آن بریزید و هم بزنید و اجازه دهید همه مواد روی حرارت کم در قوری گرم شوند.

بعد از اینکه شیر کاملا گرم شد چای سیاه را بریزید و بعد قوری را روی کتری در حال جوش قرار دهید تا با بخار کتری چای دم بکشد. بعد از ۵ دقیقه دم کشیدن چای آن را از صافی رد کنید و سرو کنید. در این چای میتوانید بجای استفاده از شکر از عسل استفاده کنید و یا شکر را کلا حذف کنید.

نکات

۱. اگر دوست دارید چای را تلخ بنوشید شکر را حذف کنید.
۲. به جای قوری می‌توانید از لیوان‌های مخصوص آماده کردن چای سبز هم استفاده کنید. این لیوان‌ها را می‌توانید مانند قوری روی کتری بگذارید و صبر کنید تا دم بکشد.
۳. به جای شکر می‌توانید عسل در چای بریزید.

ترکیب چای و شیر؛ فواید و مضرات

برخی مطالعات نشان می‌دهند که پروتئین‌های موجود در شیر ممکن است در جذب و فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات چای تداخل ایجاد کنند.

چای یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها در جهان است و به نظر می‌رسد می‌تواند فواید سلامت مختلفی را نیز ارائه کند. در برخی کشور‌های جهان، از جمله انگلیس، نوشیدن چای همراه با شیر رایج است.

اما هنوز به طور دقیق مشخص نیست که افزودن شیر به چای بر فواید این نوشیدنی می‌افزاید یا در عوض، فعالیت ترکیبات چای در بدن را با اختلال مواجه می‌کند. در ادامه مروری بر آثار افزودن شیر به چای خواهیم داشت.

فواید چای و شیر

در شرایطی که انواع مختلف چای ممکن است فواید سلامت مختلفی را ارائه کنند، چای‌های سبز و سیاه انواعی هستند که بیشترین مطالعات روی آن‌ها صورت گرفته است. هر دو نوع از برگ‌های گیاه کاملیا سیننسیس (Camellia sinensis) حاصل می‌شوند، اما روش‌های پردازش متفاوتی را پشت سر می‌گذارند.

چای‌های سبز و سیاه سرشار از ترکیبات گیاهی به نام فلاونوئید‌ها هستند. این ترکیبات به عنوان آنتی اکسیدان عمل کرده و به مبارزه با آسیب سلولی ناشی از فعالیت مولکول‌های واکنشی که به نام رادیکال‌های آزاد شناخته می‌شوند، کمک می‌کنند. سطوح بالای رادیکال‌های آزاد در بدن می‌تواند به بیماری قلبی، سرطان، و بیماری‌های خطرناک دیگر منجر شود.

به طور خاص، چای سبز سرشار از فلاونوئید‌هایی به نان کاتچین‌ها است، در شرایطی که چای سیاه دارای مقادیر بالای تیافلاوین‌ها است.

به واسطه این ترکیبات، نتایج مطالعات با حضور سوژه‌های انسانی و حیوانی نشان داده اند که نوشیدن چای سبز و سیاه با کاهش فشار خون، آثار ضد سرطان و کاهش سطوح کلسترول مرتبط است.

از سوی دیگر، شیر سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین، کلسیم، و پتاسیم است که برای رشد مطلوب، ترکیب بدن (Body Composition) و سلامت استخوان ضروری هستند.

پروتئین‌های شیر ممکن است با ترکیبات چای تداخل ایجاد کنند، اما نتایج مطالعات یکدست نیستند

با توجه به این که چای و شیر هر دو حاوی ترکیبات و مواد مغذی تقویت کننده سلامت هستند، ترکیب این دو ماده نیز ممکن است مفید به نظر برسد.

در حقیقت، یک مطالعه در چین با حضور بیش از ۱،۸۰۰ بزرگسال نشان داد که مصرف چای و شیر به طور جداگانه با کاهش خطر سرطان دهان مرتبط بوده و ممکن است مصرف آن‌ها با یکدیگر نیز اثر مفیدی به همراه داشته باشد.

با این وجود، برخی مطالعات نشان می‌دهند که پروتئین‌های موجود در شیر ممکن است در جذب و فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات چای تداخل ایجاد کنند.

یک مطالعه با حضور ۱۶ زن بزرگسال که به دو گروه تقسیم شده بودند، افزایش قابل توجه جریان خون که می‌تواند به بهبود عملکرد قلب کمک کند را در گروهی که روزانه دو فنجان (۵۰۰ میلی لیتر) چای سیاه ساده مصرف می‌کردند، نشان داد. گروه کنترل آب مصرف می‌کردند. در همین حال، نوشیدن چای سیاه با شیر بدون چربی آثاری مشابه را به همراه نداشت.

پژوهشگران این گونه نتیجه گیری کردند که کازئین، نوعی پروتئین موجود در شیر، ممکن است با فلاونوئید‌های چای پیوند تشکیل داده و از فعالیت آن‌ها در بدن جلوگیری کند.

با این وجود، مطالعه‌ای کوچک با حضور ۹ بزرگسال نشان داد که مصرف چای سیاه سطوح فلاونوئید‌های آنتی اکسیدانی را در خون افزایش داده و افزودن شیر به چای نیز مانع از این اثر نشده است.

پژوهشگران به این نکته اشاره داشتند که هرچه زمان دم کشیدن چای بیشتر باشد، ممکن است به جذب بهتر آنتی اکسیدان‌های موجود در آن بدون در نظر گرفتن افزودن شیر منجر شود.

بر اساس نتایج متناقض این مطالعات، شیر ممکن است تا حدی در فعالیت آنتی اکسیدان‌های چای اختلال ایجاد کند، اما در مواردی که چای برای مدت زمان طولانی‌تری دم کشیده ممکن است چنین اثری ایجاد نشود.

با این وجود، پژوهش‌های بیشتری باید برای درک بهتر فواید و معایب افزودن شیر به چای انجام شوند.

نوع چای ممکن است تفاوت ایجاد کند

اثر افزودن شیر به چای ممکن است به نوع چای نیز بستگی داشته باشد، اما بیشتر مطالعات در این زمینه بر چای سیاه متمرکز بوده اند.

از آنجایی که چای سبز نیز سرشار از فلاونوئید‌ها است، تاثیرگذاری شیر بر ترکیبات موجود در چای سبز ممکن است از نظر تئوری مشابه با چای سیاه باشد.

یک مطالعه با حضور ۱۸ بزرگسالان نشان داد که نوشیدن شیر با کپسول‌های چای سبز افزایش کالری سوزی که معمولا به واسطه مصرف کپسول‌های چای سبز به تنهایی حاصل می‌شود را مهار می‌کند.

در شرایطی که این نتایج جالب توجه هستند، اما به پژوهش‌های بیشتری برای درک بهتر اثر ترکیب شیر با چای سبز به جای مکمل‌های چای سبز نیاز است.

افزون بر این، هیچ مطالعه‌ای آثار افزودن شیر به انواع دیگر چای مانند چای سفید را تجزیه و تحلیل نکرده است.

برچسب ها: انواع چای، چای ماسالا تعداد بازديد: 419 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز