چای ماسالا دستور تهیههای بسیار زیادی دارد و در سراسر دنیا به شکلهای مختلف دم میشود. این چای به تازگی در کشورهای اروپایی و امریکایی طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده است.
چای ماسالا فواید بسیاری نیز دارد. این چای هندی باعث تقویت دستگاه ایمنی، کاهش التهاب بدن و بهبود سیستم گوارشی و از بین رفتن جوشهای صورت میشود. اگر از آن دسته افرادی هستید که طعم و مزه چای سیاه را دوست ندارید حتما این چای خوشمزه را امتحان کنید.
این چای را میتوانید تلخ هم بنوشید یا با عسل و لیمو مزه دار کنید. به جای استفاده از قوری میتوانید این چای را در لیوانهای مخصوص دم کنید. از دیگر خواص چای ماسالا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
دارچین یکی از ادویههای اصلی این چای است که یکی از مهمترین خواص آن کنترل فشار خون است. اما دقت کنید که طبع دارچین گرم است و نباید آن را در تابستان و روزهای گرم سال بیش از حد مصرف کنید. دارچین سطح کلسترول و تری دی گلیسیرید خون را تا حد بسیاری پایین میآورد.
چای ماسالا قند خون را کنترل میکند. فلفل سیاه یکی از ادویههایی است که میتوانید آن را در چای ماسالا استفاده کنید. فلفل سیاه خاصیت ضد باکتریایی دارد و مقدار مناسب آن به هضم بهتر غذا کمک میکند.
در این چای میتوان از زنجبیل نیز استفاده کرد.
مواد لازم
- چوب دارچین: ۱ تکه
- شیر: ۱ پیمانه
- آب: ۲ پیمانه
- چای سیاه: ۱ قاشق چای خوری
- دانه هل: ۲ /۱ قاشق چای خوری
- شکر: به میزان دلخواه
مراحل پخت
۱. در یک قوری مناسب مقداری آب همراه با چوب دارچین را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
۲. سپس حرارت را کم کنید، در قوری را بگذارید و کمی صبر کنید.
۳. شکر، شیر و دانههای هل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۴. حرارت را کم کنید و صبر کنید تا شیر کاملا گرم شود.
۵. در این زمان چای را اضافه کنید.
۶. در قوری را بگذارید و قوری را روی کتری در حال جوش به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا چای به خوبی دم بکشد.
۷. حالا چای را از صافی رد کنید، داخل استکان مورد نظر بریزید و سرو کنید.
منبع : وب سایت غذالند