مواد لازم برای ۶ لیوان
پودر قهوه ترک (قهوه فوری استفاده نکنید): ۶ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال یا لیموترش رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین: ½ قاشق چایخوری
آب سرد یا شیر سرد: ۶ لیوان
بیشتربخوانید:
طرز تهیهی شیرعسل نسکافهای
طرز تهیهی چای ماسالا، نوشیدنی گرم هندی
8نوشیدنی گرم و مقوی برای روزهای سرد پاییز
طرز تهیه
برای درست کردن قهوه زنجبیلی هم میتوانید از شیر استفاده کنید و هم از آب. در هر صورت اگر از شیر استفاده میکنید ابتدا شیر را در قوری بریزید و داغ کنید تا به دمای جوش برسد. سپس دارچین و زنجبیل را به آن اضافه کنید. ده دقیقه روی حرارت کتری یا سماور بگذارید. بعد از ۱۰ دقیقه پودر قهوه را اضافه کنید و مثل دم کردن قهوه ترک صبر کنید. با شعله ملایم گاز ۳ الی چهار دقیقه زمان بدهید تا قهوه به حالت جوش برسد و کف کند. شعله گاز را خاموش کنید و نوشیدنی قهوه زنجبیلی را سرو کنید.
یک روش دیگر این است که از آب به جای شیر استفاده کنید. در این صورت از همان ابتدا تمام مواد را در قوری یا جذوه بریزید و مثل درست کردن قهوه ترک صبر کنید تا به حالت جوش برسد و کف کند. سپس قهوه زنجبیلی را سرو کنید. میتوانید برای شیرین کردن آن موقع سرو مقداری عسل طبیعی به نوشیدنی اضافه کنید. برای درست کردن یک لیوان از این نوشیدنی مقدار مواد را ۱/۶ در نظر بگیرید.
منبع: مجله کوروش