Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:20

30
مهر
کباب مالای

کباب مالای

گوشت، پیاز، فلفل، تخم‌مرغ،‌ آرد، نعنا، فلفل سیاه، فلفل قرمز، جوز و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید، تا چسبندگی ایجاد کند. آن‌گاه هر بار قدری از گوشت را بردارید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

گوشت چرخکرده چرب                 1 کیلو گرم

پیاز ریز خرد کرده                         200 گرم

فلفل سبز تند ریز خرد کرده           50 گرم

تخم‌مرغ                                    2 عدد زرده و 1 عدد سفیده

آرد                                           3 قاشق سوپخوری

نعنا خرد کرده                             50 گرم

فلفل سیاه                                به میزان لازم

فلفل قرمز                                 به میزان لازم

جوز هندی                                 به میزان لازم

نمک                                        به میزان لازم

روش تهیه کباب مالای

گوشت، پیاز، فلفل، تخم‌مرغ،‌ آرد، نعنا، فلفل سیاه، فلفل قرمز، جوز و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید، تا چسبندگی ایجاد کند.

آن‌گاه هر بار قدری از گوشت را برداشته با دست مرطوب به سیخ بکشید و با کمی روغن در تابه مناسبی سرخ کنید.

منبع: شور و شیرین

 

 

برچسب ها: کباب، روش تهیه کباب، کباب مالای، دستور تهیه کباب مالای، مواد لازم کباب مالای، آموزش پخت کباب، روش تهیه کباب مالای، پخت کباب، پخت کباب مالای تعداد بازديد: 792 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کباب چیست؟

فیلم روز
تصویر روز