فاطمه درویش
مواد لازم خوراک دال عدس برای 4 نفر
کره 25 گرم
سیر له کرده 2 حبه
پیاز خرد کرده 1 عدد
زردچوبه یکدوم قاشق چایخوری
گرامماسالا 1 قاشق چایخوری
پودر چیلی یکدوم قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
گوجهفرنگی خرد کرده 700 گرم
عدس قرمز (دال) 200 گرم
آب لیموی تازه 2 قاشق چایخوری
آب سبزیجات 600 میلیلیتر
شیر نارگیل 200 میلیلیتر
نمک و فلفل به میزان لازم
لیمو برای تزیین 1 عدد
گشنیز تازه جهت تزئین به میزان لازم
روش تهیه خوراک دال عدس
کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود.
آنگاه سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبک شود.
حالا تمامی ادویهها را اضافه نمائید و یک دقیقه تفت دهید.
سپس گوجهفرنگی را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید تا کمی نرم شود.
اینک عدس قرمز، آب لیمو، آب سبزیجات و شیر نارگیل را به سوپ اضافه کنید، نمک و فلفل غذا را نیز اندازه نمائید و حرارت اجاق را ملایم کنید تا سوپ جا بیفتد.
اینک سوپ آماده شده را در ظر ف مناسبی بریزید و با لیمو و گشنیز تازه بیارائید و با نان سرو کنید.
منبع: شور و شیرین