Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:01

29
اسفند
سبزی پلو با کیلکای برشته

سبزی پلو با کیلکای برشته

برنج را بشوئید، بخیسانید و آبکش کنید. آن گاه با سبزی پلو مخلوط کنید. سپس در قالب های کوچک قدری کره یا روغن بمالید، اینک تعدادی ماهی کیلکای مزه دار کرده با زعفران، نمک و فلفل را کف قالب قرار دهید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

برنج ایرانی                          3 پیمانه

سبزی پلویی                       350 گرم

کره یا روغن                         100 گرم

ماهی کیلکا                         500 گرم

زعفران حلکرده                     3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                         به میزان لازم

روش تهیه سبزی پلو با کیلکای برشته

برنج را بشوئید، بخیسانید و آبکش کنید.

آن گاه با سبزی پلو مخلوط کنید.

سپس در قالب های کوچک قدری کره یا روغن بمالید، اینک تعدادی ماهی کیلکای مزه دار کرده با زعفران، نمک و فلفل را کف قالب قرار دهید و با پلو روی سطح آن را بپوشانید و بفشارید.

حالا روی قالب ها را سلفون بکشید و در سینی فر قرار دهید و به مدت 30-45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد آن را بپزید.

حالا در ظرف مناسبی پلو را برگردانید و در کنارش چند عدد ماهی کیلکای برشته بگذارید. 

یادآوری

* کیلکاها را تمیز کنید و در صافی بریزید.سپس با نمک مزه دار کنید و در ظرف دیگری قدری آرد و زردچوبه بریزید و کیلکاها را در آن بغلتانید و درون روغن داغ سرخ کنید تا برشته و چیپسی شود.

* می‌توانید با پلوی ساده نیز این غذا را سرو کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

ماهی را چطور بپزیم؟

کباب ماهی و لیمو

روش پخت ماهی شکم‌پر

آشپزی با ماهی و میگو

رولت ماهی

ماهی با سس انار

مالابیج گیلان

 

برچسب ها: آشپزی با ماهی، روش پخت ماهی، آشپزباشی، ماهی پلو، زندگی آنلاین، سبزی پلو، شور و شیرین، ماهی شب عید، سبزی پلو با کیلکای برشته، سبزی پلو با کیلکای، ماهی پلوی شب عید، روش پخت کیلکا تعداد بازديد: 494 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز