اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
برنج ایرانی 3 پیمانه
سبزی پلویی 350 گرم
کره یا روغن 100 گرم
ماهی کیلکا 500 گرم
زعفران حلکرده 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه سبزی پلو با کیلکای برشته
برنج را بشوئید، بخیسانید و آبکش کنید.
آن گاه با سبزی پلو مخلوط کنید.
سپس در قالب های کوچک قدری کره یا روغن بمالید، اینک تعدادی ماهی کیلکای مزه دار کرده با زعفران، نمک و فلفل را کف قالب قرار دهید و با پلو روی سطح آن را بپوشانید و بفشارید.
حالا روی قالب ها را سلفون بکشید و در سینی فر قرار دهید و به مدت 30-45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد آن را بپزید.
حالا در ظرف مناسبی پلو را برگردانید و در کنارش چند عدد ماهی کیلکای برشته بگذارید.
یادآوری
* کیلکاها را تمیز کنید و در صافی بریزید.سپس با نمک مزه دار کنید و در ظرف دیگری قدری آرد و زردچوبه بریزید و کیلکاها را در آن بغلتانید و درون روغن داغ سرخ کنید تا برشته و چیپسی شود.
* میتوانید با پلوی ساده نیز این غذا را سرو کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
ماهی را چطور بپزیم؟
کباب ماهی و لیمو
روش پخت ماهی شکمپر
آشپزی با ماهی و میگو
رولت ماهی
ماهی با سس انار
مالابیج گیلان