Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 05:36

5
اسفند
کوسکوس اسپایسی

کوسکوس اسپایسی

روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و پیاز را اندکی تفت دهید. آن گاه سیر، زنجفیل و فلفل دلمه ای را بیفزائید و 2-3 دقیقه تفت دهید. سپس گرام ماسالا را افزوده و اندکی تفت دهید تا عطرش بلند شود.

مریم عکاف

 

مواد لازم برای 2 نفر 

روغن مایع                                   ۳ قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده                               ۱ عدد

سیر له کرده                                2 حبه

زنجفیل رنده کرده                          یک دوم قاشق چایخوری

فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد کرده       ۳ قاشق سوپخوری

گرام ماسالا                                  یک دوم  قاشق چایخوری

جعفری خرد کرده                           ۲ قاشق سوپخوری

کوسکوس (بلغور‌ عربی)                    یک دوم پیمانه

آب مرغ                                       ۱پیمانه

گوشت چرخکرده                           ۱۰۰ گرم

پیاز رنده کرده                               ۱عدد کوچک

نمک، فلفل و زردچوبه                      به میزان لازم

روش‌ تهیه کوسکوس اسپایسی 

روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و  پیاز را اندکی تفت دهید.

آن گاه سیر، زنجفیل و فلفل دلمه ای را بیفزائید و 2-3 دقیقه تفت دهید.

سپس گرام ماسالا را افزوده و اندکی تفت دهید تا عطرش بلند شود.

اینک جعفری و کوسکوس را نیز افزوده و به همراه سایر مواد تفت دهید.

در آخر آب مرغ را اضافه کنید و در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا بپزد.

در این فاصله، گوشت را با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط نمایید و کمی ورز دهید.

حالا در تابۀ مناسبی اندکی روغن بریزید و هر بار به اندازه یک فندوق از گوشت بردارید و در دست گرد کنید و در روغن سرخ نمایید.

اینک کوسکوس آماده کرده را به شیوۀ دلخواه در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با گوشت‌های فراهم کرده بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

بشقاب من: سالاد بلغور

سالاد تبوله

هلیم گندم

آش غوره و گوجه فرنگی

کباب ادویه ای با پلوی بلغور

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، کوسکوس اسپایسی، کوسکوس، بلغور، آشپزی با بلغور تعداد بازديد: 473 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز