مریم عکاف
مواد لازم برای 2 نفر
روغن مایع ۳ قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده ۱ عدد
سیر له کرده 2 حبه
زنجفیل رنده کرده یک دوم قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد کرده ۳ قاشق سوپخوری
گرام ماسالا یک دوم قاشق چایخوری
جعفری خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
کوسکوس (بلغور عربی) یک دوم پیمانه
آب مرغ ۱پیمانه
گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم
پیاز رنده کرده ۱عدد کوچک
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روش تهیه کوسکوس اسپایسی
روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و پیاز را اندکی تفت دهید.
آن گاه سیر، زنجفیل و فلفل دلمه ای را بیفزائید و 2-3 دقیقه تفت دهید.
سپس گرام ماسالا را افزوده و اندکی تفت دهید تا عطرش بلند شود.
اینک جعفری و کوسکوس را نیز افزوده و به همراه سایر مواد تفت دهید.
در آخر آب مرغ را اضافه کنید و در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا بپزد.
در این فاصله، گوشت را با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط نمایید و کمی ورز دهید.
حالا در تابۀ مناسبی اندکی روغن بریزید و هر بار به اندازه یک فندوق از گوشت بردارید و در دست گرد کنید و در روغن سرخ نمایید.
اینک کوسکوس آماده کرده را به شیوۀ دلخواه در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با گوشتهای فراهم کرده بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: