Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 17:02

9
آبان
هلیم گندم

هلیم گندم

ابتدا بلغور را بخیسانید. آن‌گاه بلغور، گوشت، نمك و پیاز را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم بپزید. دقت كنید مواد درون قابلمه را هم نزنید زیرا لعاب گندم جدا می‌شود و ته می‌گیرد.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

بلغور گندم                       1 پیمانه

گوشت گردن                    1 كیلوگرم

نمك                               به میزان لازم

پیاز                                1 عدد متوسط

گلاب                             80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

روغن حیوانی                 2 قاشق سوپخوری

دارچین                          به میزان لازم

خلال بادام                      به میزان لازم

 روش تهیه هلیم گندم

ابتدا بلغور را بخیسانید. آن‌گاه بلغور، گوشت، نمك و پیاز را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم بپزید. دقت كنید مواد درون قابلمه را هم نزنید زیرا لعاب گندم جدا می‌شود و ته می‌گیرد. حالا پیاز را از داخل هلیم درآورید و باقیمانده‌ی مواد را با گوشتكوب دستی بكوبید.

اینك هلیم را روی حرارت گرم كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید. اكنون روی هلیم روغن داغ‌كرده بریزید و با دارچین و خلال بادام بیارائید.

یادآوری: هلیم را با گوشتكوب برقی یا غذاساز نكوبید! زیرا تار و پود گوشت از هم جدا می‌شود و هلیم كشدار نمی‌شود.

 

برچسب ها: مواد لازم هلیم گندم، روش تهیه هلیم گندم، هلیم، آموزش هلیم گندم، روش تهیه هلیم، هلیم گندم، هلیم با گندم تعداد بازديد: 691 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز