ژینوس نوروزی
مواد لازم برای 6-8 نفر
لوبیا چشم بلبلی 500 گرم
بلغور 1 پیمانه
آب گوشت 1 لیتر
گوجهفرنگی رندهكرده 4-5 عدد
سبزی آش خردكرده* یككیلوگرم
غوره تازه یكدوم پیمانه
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پیاز داغ 6 قاشق سوپخوری
نعنا داغ 5 قاشق سوپخوری
*تره، شوید، جعفری، اسفناج و كمی گشنیز
روش تهیه آش غوره و گوجهفرنگی
لوبیا و بلغور را از شب قبل بخیسانید و بعد در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. آنگاه آبگوشت، گوجهفرنگی و سبزی آش را به آن، بیفزائید و هم بزنید. حالا 15 دقیقه دیگر، آش را بپزید. سپس غوره، رب گوجهفرنگی، نمك، فلفل و نیمی از پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزائید و بگذارید آش، جا بیفتد.
اكنون آش را برای پذیرائی، در كاسه مناسبی بكشید و رویش را با باقیمانده پیاز داغ و نعنا داغ بیارائید.