Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 12:31

12
مهر
آش غوره و گوجه‌فرنگی

آش غوره و گوجه‌فرنگی

لوبیا و بلغور را از شب قبل بخیسانید و بعد در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. آن‌گاه آب‌گوشت، گوجه‌فرنگی و سبزی آش را به آن، بیفزائید و هم بزنید.

ژینوس نوروزی

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

لوبیا چشم بلبلی           500 گرم

بلغور                            1 پیمانه

آب گوشت                    1 لیتر

گوجه‌فرنگی رنده‌كرده     4-5 عدد

سبزی آش خردكرده*    یك‌كیلوگرم

غوره تازه                    یك‌دوم پیمانه

رب گوجه‌فرنگی           2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                به میزان لازم

پیاز داغ                     6 قاشق سوپخوری

نعنا داغ                    5 قاشق سوپخوری

*تره، شوید، جعفری، اسفناج و كمی گشنیز

 روش تهیه آش غوره و گوجه‌فرنگی

لوبیا و بلغور را از شب قبل بخیسانید و بعد در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. آن‌گاه آب‌گوشت، گوجه‌فرنگی و سبزی آش را به آن، بیفزائید و هم بزنید. حالا 15 دقیقه دیگر، آش را بپزید. سپس غوره، رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و نیمی از پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزائید و بگذارید آش، جا بیفتد.

اكنون آش را برای پذیرائی، در كاسه مناسبی بكشید و رویش را با باقیمانده پیاز داغ و نعنا داغ بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزی با گوجه فرنگی، آش غوره و گوجه‌فرنگی، آموزش آش غوره، آش غوره، آش با گوجه فرنگی، مواد لازم آش غوره تعداد بازديد: 784 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز