Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 09:44

21
شهریور
كباب ادویه‌ای با پلوی بلغور

كباب ادویه‌ای با پلوی بلغور

فیله گوساله را به تكه‌های درشت خرد كنید و همراه با زیره، فلفل چیلی، تخم گشنیز، روغن زیتون، ماست، سیر و نعنا، در كاسه مناسبی بریزید. رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 فیله گوساله                   750 گرم

پودر زیره                         1 قاشق چایخوری

فلفل چیلی                     یك‌دوم قاشق چایخوری

تخم گشنیز آسیاب كرده    1 قاشق چایخوری

روغن زیتون                     2 قاشق سوپخوری

ماست                           3 قاشق سوپخوری

سیر له كرده                   2 حبه

برگ نعنای خرد كرده        2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه پلوی بلغور

بلغور جو یا گندم            150 گرم

نمك                            یك‌هشتم قاشق چایخوری

كشمش                      100 گرم

قیسی خرد كرده          100 گرم

روغن زیتون                 5 قاشق سوپخوری

 روش تهیه كباب ادویه‌ای با پلوی بلغور

فیله گوساله را به تكه‌های درشت خرد كنید و همراه با زیره، فلفل چیلی، تخم گشنیز، روغن زیتون، ماست، سیر و نعنا، در كاسه مناسبی بریزید. رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. آن‌گاه فیله را به سیخ بكشید و روی منقل كباب كنید. سپس پلوی بلغور را در دیس مناسبی بكشید، كباب را رویش بگذارید و میل كنید.

روش تهیه پلوی بلغور: بلغور را دو ساعت بخیسانید و در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه بلغور و نمك را در آب‌جوش بریزید و 5 دقیقه، بپزید. سپس آن را در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود. بلغور، كشمش، قیسی و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش کباب، آشپزی با کباب، تهیه کباب، تهیه کباب ادویه ای، کباب با پلوی بلغور، کباب با بلغور، روش تهیه کباب تعداد بازديد: 850 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز