اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
فیله گوساله 750 گرم
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
فلفل چیلی یكدوم قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
ماست 3 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 2 حبه
برگ نعنای خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه پلوی بلغور
بلغور جو یا گندم 150 گرم
نمك یكهشتم قاشق چایخوری
كشمش 100 گرم
قیسی خرد كرده 100 گرم
روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری
روش تهیه كباب ادویهای با پلوی بلغور
فیله گوساله را به تكههای درشت خرد كنید و همراه با زیره، فلفل چیلی، تخم گشنیز، روغن زیتون، ماست، سیر و نعنا، در كاسه مناسبی بریزید. رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. آنگاه فیله را به سیخ بكشید و روی منقل كباب كنید. سپس پلوی بلغور را در دیس مناسبی بكشید، كباب را رویش بگذارید و میل كنید.
روش تهیه پلوی بلغور: بلغور را دو ساعت بخیسانید و در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه بلغور و نمك را در آبجوش بریزید و 5 دقیقه، بپزید. سپس آن را در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود. بلغور، كشمش، قیسی و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.