Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 23:51

3
بهمن
خورش گل کلم

خورش گل کلم

پیاز را تفت دهید. آنگاه گوشت و رب را بیفزائید و حدود 5 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید. سپس زردچوبه، فلفل، پودر هل و چوب دارچین را به همراه مقداری آب اضافه نمایید.

نجمه درویش

 

مواد لازم برای 4 نفر 

روغن مایع                              به میزان لازم

پیاز خرد کرده                          1 عدد متوسط

گوشت مغز ران خرد کرده          200 گرم

رب گوجه فرنگی                      2 قاشق سوپخوری

زردچوبه ، فلفل سیاه و پودر هل  به میزان لازم

چوب دارچین                           یک تکه کوچک

کره                                       25 گرم

گل کلم خرد کرده                     300 گرم

گوجه فرنگی خرد کرده              100 گرم

روش‌ تهیه خورش گل کلم 

در قابلمه مناسبی قدری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید آنگاه گوشت و رب را بیفزائید و حدود 5 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.

سپس زردچوبه، فلفل، پودر هل و چوب دارچین را به همراه مقداری آب اضافه نمایید و بگذارید گوشت بپزد.

حالا کره را در تابه مناسبی بریزید و گل کلم‌ها را قدری تفت دهید.

در  اواخر پخت خورش، گل کلم را به همراه گوجه فرنگی به خورش اضافه کرده و اجازه دهید خورش جا بیفتد. 

یادآوری

* در هنگام سرو چوب دارچین را از خورش خارج کنید.

* می‌توانید از گوجه گیلاسی بجای گوجه فرنگی خرد کرده استفاده کنید.

* مراقب باشید گوجه فرنگی‌ها له نشود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

خورش گردو و اسفناج

خورش مرغ و آناناس

خورش مرغ با آب سیب

خورش قارچ

آموزش پخت انواع خورش سنتی

 

برچسب ها: آشپزی، خورش، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، خورش گل کلم، دستور تهیه خورش گل کلم، روش تهیه خورش گل کلم تعداد بازديد: 554 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز