نجمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
روغن مایع به میزان لازم
پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط
گوشت مغز ران خرد کرده 200 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه ، فلفل سیاه و پودر هل به میزان لازم
چوب دارچین یک تکه کوچک
کره 25 گرم
گل کلم خرد کرده 300 گرم
گوجه فرنگی خرد کرده 100 گرم
روش تهیه خورش گل کلم
در قابلمه مناسبی قدری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید آنگاه گوشت و رب را بیفزائید و حدود 5 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.
سپس زردچوبه، فلفل، پودر هل و چوب دارچین را به همراه مقداری آب اضافه نمایید و بگذارید گوشت بپزد.
حالا کره را در تابه مناسبی بریزید و گل کلمها را قدری تفت دهید.
در اواخر پخت خورش، گل کلم را به همراه گوجه فرنگی به خورش اضافه کرده و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
یادآوری
* در هنگام سرو چوب دارچین را از خورش خارج کنید.
* میتوانید از گوجه گیلاسی بجای گوجه فرنگی خرد کرده استفاده کنید.
* مراقب باشید گوجه فرنگیها له نشود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: