Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 00:28

12
آبان
کباب آدانا

کباب آدانا

دنبه‌، گوشت، پیاز، نمک، فلفل، پرک فلفل قرمز و پاپریکا را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید. آن‌گاه گوشت را از کاسه دستگاه غذاساز جدا کنید و قدری ورز دهید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4 نفر 

دنبه                                 200 گرم

گوشت چرخکرده                 600 گرم

پیاز رنده کرده و آبگرفته         یک عدد متوسط

نمک و فلفل                       به میزان لازم

پرک فلفل قرمز                   20 گرم

پاپریکا                               40 گرم

کره نرم شده                      20 گرم

گوجه مینیاتوری                   به میزان لازم

کدو (سبز و زرد)                  به میزان دلخواه

فلفل‌ دلمه‌ای رنگی              به میزان دلخواه

کاهو                                 به میزان دلخواه

روش تهیه کباب آدانا

دنبه‌، گوشت، پیاز، نمک، فلفل، پرک فلفل قرمز و پاپریکا را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید.

آن‌گاه گوشت را از کاسه دستگاه غذاساز جدا کنید و قدری ورز دهید.

سپس کره را به گوشت اضافه کنید و قدری دیگر ورز دهید.

حالا هربار به میزان یک نارنگی کوچک از گوشت برداشته، در دست فرم دهید و به سیخ بکشید.

اینک کباب‌ها را روی آتش بپزید تا برشته شوند.

حالا کباب را در دیس مناسبی که با گوجه مینیاتوری، کدو و فلفل دلمه‌ای و کاهو  پر کرده‌اید قرار دهید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: کباب، آموزش کباب، روش تهیه کباب، کباب آدانا، دستور تهیه کباب، مواد لازم کباب، مواد لازم کباب آدانا، روش تهیه کباب آدانا تعداد بازديد: 565 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز