اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
دنبه 200 گرم
گوشت چرخکرده 600 گرم
پیاز رنده کرده و آبگرفته یک عدد متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
پرک فلفل قرمز 20 گرم
پاپریکا 40 گرم
کره نرم شده 20 گرم
گوجه مینیاتوری به میزان لازم
کدو (سبز و زرد) به میزان دلخواه
فلفل دلمهای رنگی به میزان دلخواه
کاهو به میزان دلخواه
روش تهیه کباب آدانا
دنبه، گوشت، پیاز، نمک، فلفل، پرک فلفل قرمز و پاپریکا را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید.
آنگاه گوشت را از کاسه دستگاه غذاساز جدا کنید و قدری ورز دهید.
سپس کره را به گوشت اضافه کنید و قدری دیگر ورز دهید.
حالا هربار به میزان یک نارنگی کوچک از گوشت برداشته، در دست فرم دهید و به سیخ بکشید.
اینک کبابها را روی آتش بپزید تا برشته شوند.
حالا کباب را در دیس مناسبی که با گوجه مینیاتوری، کدو و فلفل دلمهای و کاهو پر کردهاید قرار دهید.
منبع: شور و شیرین