Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:29

28
اسفند
خورش خرما

خورش خرما

پیاز را به همراه روغن در تابة مناسبی تفت دهید تا سبک شود و به حالت شیشه‌ای در بیاید. آن‌گاه خرما را افزوده و سرخ کنید. حالا آب مرغ را بیفزائید و صبر کنید تا خرما کاملا پخته و له شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

پیاز ریز خرد کرده............... 1 عدد متوسط

روغن.............. به میزان لازم

خرمای بدون هسته................ 15 عدد

آب مرغ یا عصاره مرغ....................  600 میلی‌لیتر

دارچین ................یک قاشق چایخوری

زعفران................. به میزان لازم

نمک............... به میزان لازم

ماست................ یک پیمانه

ران مرغ..................350 گرم

کوفته گیاهی خوشمزه برای وگن‌ها

 

 

طرز تهیه

پیاز را به همراه روغن در تابة مناسبی تفت دهید تا سبک شود و به حالت شیشه‌ای در بیاید. آن‌گاه خرما را افزوده و سرخ کنید. حالا آب مرغ را بیفزائید و صبر کنید تا خرما کاملا پخته و له شود.

 سپس دارچین و نمک را اضافه کنید و در نهایت ماست را بیفزائید و پس از چند جوش خورش را از روی حرارت بردارید. اینک در این فاصله مرغ را با نمک و زعفران مزه‌دار کنید و در روغن داغ سرخ کنید، حالا مرغ را با قدری آب بپزید و صبر کنید آبش کاملا کشیده شود و به همراه خورش خرما و چلو آن را سرو نمائید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت

طرز تهیه خورش افشاری

خوراک دال عدس

 

 

برچسب ها: غذای سنتی، خرما، آموزش آشپزی، زعفران، دارچین، عصاره مرغ، طرز تهیه، خورش خرما تعداد بازديد: 105 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز