وقت صبح: کوفته ی دال عدس یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور ترکیه است که با مواد متنوعی تهیه می شود. هم چنین ین غذا برای کسانی که به گیاه خواری روی آورده اند نیز گزینه ی مناسبی می باشد.
مواد لازم:
یک و نیم پیمانه دال عدس
سه پیمانه آب گرم
یک و نیم پیمانه بلغور ریز
۲ عدد پیاز
۵ عدد پیازچه
۱لیوان چایخوری روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری سس فلفل
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
جعفری به مقدار دلخواه ( نصف یک دسته جعفری کافی است)
یک و نیم قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل پول بیبر
یک قاشق چایخوری زیره
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
بیشتربخوانید:
خوراک اسفناج و قارچ ؛ غذای گیاهی و رژیمی
طرز تهیه:
پس از اینکه دال عدس را با آب فراوان شستید در آب داغ بجوشانید.
وقتی آب دال عدس در حال تمام شدن بود قابلمه را از روی گاز بردارید. سپس بلغور ریز را به دال عدس اضافه کنید.
اجازه دهید بلغور ریز همراه با دال عدس به مدت ۱۵ دقیقه در قابلمه درب بسته بماند.
در ماهیتابهای روغن زیتون را داغ کنید. پیاز نگینی شده را داخل ماهیتابه بریزید. به مدت ۵ دقیقه پیاز ها را تفت دهید.
سپس به ترتیب سس فلفل ،رب گوجه فرنگی ،نمک، پول بیبر و زیره را اضافه کنید.
مواد اضافه شده را با پیازها دوباره به مدت ۳ الی ۴ دقیقه تفت دهید.
مواد تفت داده شده را به دال عدس و بلغور ریز داخل قابلمه اضافه کنید.
پیازچه و جعفری ها را ریز ریز خورد کرده و به دیگر مواد اضافه کنید.
ورز دادن مواد را شروع کنید. تا زمانی که تمامی مواد به خورد هم میروند از ورزدادن دست نکشید.
از مواد آماده شده تکه هایی به اندازه گردو بردارید و با فشار دادن در کف دست به آنها فرم دهید.
میتوانید کوفتهی دال عدس را در بشقاب سرو با سبزی دلخواه سرو کنید. نوش جان!
بیشتربخوانید:
خوراک گوشت و سیبزمینی؛ ساده، سالم و خوشمزه