کباب حسینی یکی از انواع کبابهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با گوشت قرمز و مرغ تهیه میشود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۶۰۰ گرم |
دنبه | ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد درشت |
گوجه فرنگی | ۴ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
سیخ چوبی | به تعداد کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب حسینی
مرحله اول
برای تهیه کباب حسینی خوشمزه ابتدا گوشت را مانند کباب چنجه به قطعات کوچک تبدیل می کنیم، دنبه را نیز به قطعات کوچک تبدیل می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای و یکی از پیازها را نیز به صورت تکه ای برش می زنیم.
مرحله دوم
در ادامه برای سیخ کردن، ابتدا یک تکه گوشت، سپس یک تکه دنبه و پس از آن یک تکه پیاز و فلفل دلمه ای سیخ می کنیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا سیخ های چوبی پر شوند. حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله سوم
مقداری روغن داخل قابلمه می ریزیم و پیاز باقیمانده را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم تا شفاف شود، سپس سیخ های چوبی را روی پیاز تفت داده شده می چینیم و درب قابلمه را می گذاریم.
حرارت زیر قابلمه باید کاملا ملایم باشد تا پیازها نسوزند. پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد، گوجه فرنگی را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه رب گوجه فرنگی، آب لیمو ترش و زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد، ۱ فنجان آب به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا کباب مغز پخت شود. پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد ، کباب ما آماده سرو است.
بیشتربخوانید:
جوجه کباب لبنانی