Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:38

12
تیر
جوجه کباب لبنانی

جوجه کباب لبنانی

سینه مرغ را به صورت کبابی خرد کنید. روغن را در ماهیتابه‌ای مناسب ریخته و سیر را در آن تفت دهید، سپس فلفل سیاه، فلفل بهار، نعنای خشک و پاپریکا را افزوده و تفت دهید، رب گوجه را هم اضافه کرده و کمی تفت دهید.

مواد لازم

سینه مرغ...............1 کیلوگرم

روغن نباتی.................... یک چهارم پیمانه

سیر له شده.................... 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه................  یک دوم قاشق چایخوری

فلفل بهار............... یک چهارم قاشق چایخوری

نعنای خشک.................. 1 قاشق چایخوری

پاپریکا................ 1 قاشق سوپخوری

رب گوجه .................2 قاشق سوپخوری

نمک .................یک ویک دوم قاشق چایخوری

آ بلیمو............... یک چهارم پیمانه

ماست پرچرب.................... یک چهارم پیمانه

 

روش‌تهیه

سینه مرغ را به صورت کبابی خرد کنید.  روغن را در ماهیتابه‌ای مناسب ریخته و سیر را در آن تفت دهید، سپس فلفل سیاه، فلفل بهار، نعنای خشک و پاپریکا را افزوده و تفت دهید، رب گوجه را هم اضافه کرده و کمی تفت دهید. مر غها را در ظرفی ریخته و مخلوط سیر و ادویه ها را به آن بیفزایید، کمی نمک و آبلیمو را هم افزوده و در آخر ماست را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. بگذارید به مدت 8 تا 10 ساعت بماند تا مزه بگیرد و بعد به سیخ کشیده و کباب کنید.

تعداد بازديد: 222 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز