مواد لازم
سینه مرغ...............1 کیلوگرم
روغن نباتی.................... یک چهارم پیمانه
سیر له شده.................... 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه................ یک دوم قاشق چایخوری
فلفل بهار............... یک چهارم قاشق چایخوری
نعنای خشک.................. 1 قاشق چایخوری
پاپریکا................ 1 قاشق سوپخوری
رب گوجه .................2 قاشق سوپخوری
نمک .................یک ویک دوم قاشق چایخوری
آ بلیمو............... یک چهارم پیمانه
ماست پرچرب.................... یک چهارم پیمانه
روشتهیه
سینه مرغ را به صورت کبابی خرد کنید. روغن را در ماهیتابهای مناسب ریخته و سیر را در آن تفت دهید، سپس فلفل سیاه، فلفل بهار، نعنای خشک و پاپریکا را افزوده و تفت دهید، رب گوجه را هم اضافه کرده و کمی تفت دهید. مر غها را در ظرفی ریخته و مخلوط سیر و ادویه ها را به آن بیفزایید، کمی نمک و آبلیمو را هم افزوده و در آخر ماست را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. بگذارید به مدت 8 تا 10 ساعت بماند تا مزه بگیرد و بعد به سیخ کشیده و کباب کنید.