Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:02

13
مهر
طرز تهیه مالاوابیج مرغ

طرز تهیه مالاوابیج مرغ

مالاوابیج مرغ یکی از انواع غذاهای ایرانی است که مربوط به استان گیلان می باشد و طعم و عطر بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مالاوابیج مرغ در ادامه با ما همراه باشید.

مالاوابیج مرغ یکی از انواع غذاهای ایرانی است که مربوط به استان گیلان می باشد و طعم و عطر بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مالاوابیج مرغ در ادامه با ما  همراه باشید.

 
 

طرز تهیه مالاوابیج مرغ؛ ساده و خوشمزه

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه و ران مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱٫۵ قاشق غذاخوری
رب انار ۱٫۵ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری
ادویه لیمو عمانی ½ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و زرچوبه به مقدار کافی

بیشتربخوانید:

غذا به سبک گیلانی‌ها با خورش ترشه تره

 

 

طرز تهیه مالاوابیج مرغ

مرحله اول

برای تهیه مالاوابیج مرغ خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم.

 

مرحله دوم

در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شوند، سپس از تابه خارج می کنیم و تکه ها مرغ را درون تابه می چینیم. حالا پودر دارچین و لیمو عمانی را روی تکه های گوشت مرغ می پاشیم و تفت می دهیم.

 بیشتر بخوانید:

 

 

 

 

مرحله سوم

حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها کاملا از بین رفته و تکه های گوشت مرغ به خوبی سرخ شوند. زمانی که گوشت مرغ کاملا طلایی شد، پیاز های تفت داده شده را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

 مرحله چهارم

در این مرحله رب انار را به همراه رب گوجه فرنگی، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب ریخته و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه ۱ پیمانه آب به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

حالا سس را درون تابه ریخته و اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این مدت، زمانی که گوشت مرغ پخت، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

 مرحله ششم

توجه داشته باشید این نوع غذا به صورت کم آب و غلیظ سرو می شود. در نهایت مالاوابیج مرغ را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به دلخواه با دانه های انار و گشنیز خرد شده تزیین کرده و به همراه برنج سرو می کنیم. نوش جان.

 بیشتر بخوانید:

مقلوبه مرغ و بادمجان + طرز تهیه

خورش گمج کباب + یک غذای خوشمزه گیلانی

دستورپخت مرغ شکم پر مجلسی

 

 

 

 

برچسب ها: ادویه، غذای سنتی، دارچین، طرز تهیه، غذای شمالی، لیمو عمانی تعداد بازديد: 176 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز