Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 08:23

4
بهمن
غذا به سبک گیلانی‌ها با خورش ترشه تره

غذا به سبک گیلانی‌ها با خورش ترشه تره

شمالی‌ها و مخصوصا گیلانی‌ها به مهمان نوازی معروفند. کافی است شبی مهمان گیلانی‌ها باشید، آن شب خوشبخت دنیایید. خورش ترشه تره یکی از غذا‌هایی است که هروقت به خانه گیلانی‌ها رفتید از آن‌ها تقاضا کنید که برایتان درست کنند.

برترین‌ها: شمالی‌ها و مخصوصا گیلانی‌ها به مهمان نوازی معروفند. کافی است شبی مهمان گیلانی‌ها باشید، آن شب خوشبخت دنیایید. خورش ترشه تره یکی از غذا‌هایی است که هروقت به خانه گیلانی‌ها رفتید از آن‌ها تقاضا کنید که برایتان درست کنند.

مهمانی به سبک گیلانی‌ها با خورش ترشه تره

مواد لازم براي 4 نفر

400 سبزی (مخلوطی از گشنیز،تره،جعفری و اسفناج)

1 پیمانه سر پر برنج

1 بوته سیر

4 عدد تخم مرغ

2 /1 1 لیوان آب نارنج

به مقدار لازم نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه

 بیشتر بخوانید:

مهمانی به سبک گیلانی‌ها با خورش ترشه تره

طرز تهیه:

1. سبزی را درشت خرد کنید و بعد از شستن، کناری بگذارید. قابلمه ای آماده کنید و برنج را همراه با مقداری آب از چند ساعت قبل در آن خیس کنید. بعد از چند ساعت قابلمه را روی اجاق بگذارید. سبزی را به همراه یک پيمانه آب به برنج اضافه کنید و بگذارید بپزد.

2. بوته سیر را حبه کرده و ریز خردکنید. تابه ای آماده کنید و مقداری روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس سیر خرد شده را در روغن تفت دهید و حین تفت دادن زردچوبه را هم اضافه کنید.

3. سیر تفت داده شده را به قابلمه اضافه کنید. آب نارنج را هم بیفزایید.تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و همراه نمک، فلفل و دارچين داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. در قابلمه را بگذارید تا تخم مرغ ها بپزند.

4. بعد از اینکه خورش به روغن افتاد آن را با کته سرو کنید.البته این غذا را با نان هم می شود سرو کرد.

بیشتر بخوانید:

مقلوبه مرغ و بادمجان + طرز تهیه

خورش گمج کباب + یک غذای خوشمزه گیلانی

دستورپخت مرغ شکم پر مجلسی

مهمانی به سبک گیلانی‌ها با خورش ترشه تره

يه جور ديگه

-اگر آب نارنج در دسترس نداشتید، می توانید از آب انار استفاده کنید. البته در این صورت رنگ خورش مقداری تیره تر می شود.

-شما می توانید به این خورش مقداری نعنا داغ هم اضافه کنید.

فوت و فن

برای اینکه خورش غلظت دار شود، 100 گرم آرد برنج را در آب نارنج حل کرده ، بعد کم کم به خورش اضافه کنید و هم بزنید.

برچسب ها: غذای سنتی، غذای گیلانی تعداد بازديد: 190 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز