Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:06

10
مرداد
طرز تهیه کباب سیخی

طرز تهیه کباب سیخی

کباب سیخی یکی از انواع کباب‌های پرطرفدار و محبوب ایرانی است که با دستور پخت های مختلفی درست می‌شود.

چی شی: کباب سیخی یکی از انواع کباب های پرطرفدار و محبوب ایرانی است که با دستور پخت های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب سیخی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

بیشتربخوانید:

 
 

طرز تهیه غذای صادراتی ایرانی‌ها؛ ساده و خوشمزه

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت چرخ‌ کرده گوساله ۳۵۰ گرم

گوشت چرخ‌ کرده گوسفندی ۳۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد بزرگ

نمک ۲ قاشق چایخوری سرخالی

زردچوبه و فلفل سیاه از هر کدام ½ قاشق چایخوری

بیشتربخوانید:

طرز تهیه رولت تخم مرغ و سبزیجات

طرز تهیه غذای صادراتی ایرانی‌ها؛ ساده و خوشمزه

طرز تهیه کباب سیخی

مرحله اول

برای تهیه کباب سیخی خوشمزه در ابتدای کار پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و درون صافی می ریزیم، سپس صافی را روی یک کاسه مناسب قرار می دهیم و آنرا به مدت ۱ ساعت درون یخچال می گذاریم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم به تدریج آب اضافی پیاز کشیده شود. پس از گذشت این زمان گوشت چرخ کرده گوساله را به همراه گوسفندی درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم، سپس پیاز را به کاسه اضافه می کنیم.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کباب فسنجانی حرفه ای

طرز تهیه غذای صادراتی ایرانی‌ها؛ ساده و خوشمزه

مرحله سوم

در این مرحله نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به کاسه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم تا مواد ترکیب شده و گوشت منسجم شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم مواد گوشتی به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا مزه ها ترکیب شوند. پس از گذشت این زمان سیخ ها را به مدت ۱۰ دقیقه درون آب سرد قرار می دهیم تا در هنگام پخت سیخ ها نسوزند.

طرز تهیه غذای صادراتی ایرانی‌ها؛ ساده و خوشمزه

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان سیخ ها را از آب خارج کرده و با دستمال خشک می کنیم، سپس به اندازه یک پرتقال از مواد گوشتی برداشته و به صورت لوله ای به سیخ می کشیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم می گذاریم.

مرحله ششم

حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و گوشت های به سیخ کشیده شده را درون تابه می چینیم. در این مرحله درب تابه را بسته و اجازه می دهیم کمی مغز پخت شوند، سپس درب تابه را بر می داریم.

مرحله هفتم

در این مرحله حرارت را متوسط کرده و اجازه می دهیم کباب ها کاملا سرخ شوند. زمانی که کباب ها کاملا سرخ شدند، تابه را از روی حرارت برداشته، سپس کباب ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. نوش جان.

 بیشتربخوانید:

جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه

جوجه کباب سرکه‌ای + طرز تهیه

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست

 

 

 

برچسب ها: کباب، کباب کوبیده، طرز تهیه کباب، جوجه کباب تعداد بازديد: 202 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز