Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:38

28
فروردین
طرز تهیه رولت کباب خوشمزه و مجلسی به ۳ روش مختلف

طرز تهیه رولت کباب خوشمزه و مجلسی به ۳ روش مختلف

در گزارش زیر طرز تهیه رولت کباب رومی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش مجله کوروش، برای کسانی که عاشق گوشت و کباب هستند، رولت کباب یک گزینه بسیار دوست داشتنی و جذاب است. طرز تهیه رولت کباب خیلی متنوع است. یعنی شما می‌توانید همزمان کباب را با مواد دیگر مخلوط کنید و بپیچید یا این که آن را به همان حالت خالص درست کنید. ما در این مطلب از مجله کوروش ۳ مدل طرز تهیه رولت کباب را به شما آموزش خواهیم داد. این رول کباب‌ها را می‌توانید خیلی ساده و راحت در منزل تهیه کنید. احتمالا خراب شدن و از شکل و قیافه افتادن آن‌ها هم وجود ندارد. در ضمن لازم نیست وقت زیادی هم برای درست کردن رول کباب صرف کنید. در سرویس آشپزی طرز تهیه رولت کباب به سه روش را بخوانید.

برای کسانی که صرفا می‌خواهند از گوشت فیله استفاده کنند، دیگر نیازی به مواد دیگر برای قرار دادن و پیچاندن در میان رولت کباب وجود ندارد. ولی رولت کباب را می‌توان با گوشت چرخ کرده، پنیر، فیله مرغ و حتی انواع سبزیجات رول کرد. این به شما بستگی دارد که با کدام یک از این مواد می‌خواهید تجربه چشیدن طعم‌های شگفت انگیز را به خودتان هدیه دهید. با ما همراه باشید تا شما را با انواع رول کباب و طرز تهیه رولت کباب با مواد و روش‌های مختلف (در فر، روی منقل و در تابه) آشنا کنیم.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه رولت تخم مرغ و سبزیجات

 

 

طرز تهیه رولت کباب ساده با گوشت فیله در تابه

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت راسته گوسفندی............۵۰۰ گرم

پیاز...........۳ عدد درشت

روغن مایع.............۳ قاشق سوپ خوری

آبلیمو.............۱ قاشق سوپ خوری

جعفری و تره خرد و ساطوری شده............۲ قاشق سوپ خوری

سیخ چوبی............به تعداد لازم

نمک و فلفل سیاه....................به میزان لازم

طرز تهیه رولت کباب خوشمزه و مجلسی به ۳ روش مختلف

طرز تهیه رول کباب یا کباب رولتی

ابتدا گوشت را به ورقه‌های با ضخامت ۱ تا ۱/۵ سانتی متر از پهنا برش بزنید. وقتی به شکل نازک در آوردید یا بیفتک کوب روی آن‌ها بزنید، ولی این کار را با شدت انجام ندهید تا گوشت پاره و بافت آن له نشود.

پیاز‌ها را رنده کنید. برای این که پیاز از هم نپاشد، بعد از این که پوست پیاز را گرفتید، ته آن (قسمت ریشه) را با چاقو جدا نکنید. با این کار ورقه‌ها و لایه‌های پیاز از هم نمی‌پاشد. بعد از رنده کردن پیازها، آب آن‌ها را با دست یا داخل یک پارچه توری بگیرید. فقط به آب پیاز نیاز داریم.

در یک ظرف آب پیاز را با آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و جعفری و تره خرد و ساطوری شده مخلوط کنید. ورقه‌های گوشت را کف ظرف بخوابانید. حداقل ۲ ساعت و حداکثر ۱۰ ساعت اجازه دهید گوشت‌ها طعم مواد را به خودشان بگیرند و حسابی نرم شوند. حتما روی ظرف را با سلفون بپوشانید یا از ظرف در دار یا پاکت پلاستیکی زیپ دار استفاده کنید. گوشت را در یخچال بگذارید.

نیم ساعت قبل از پخت رولت کباب سیخ‌های چوبی را در آب بخیسانید.

ورقه‌های گوشت مزه دار شده را از مایه خارج کنید. گوشت‌ها را به پهنای ۳ تا ۴ سانتی متر برش کنید. روی برش‌ها را سبزی خرد شده بریزید و بپیچید. بعد از اینکه رول کردن گوشت‌ها تمام شد، آن‌ها را به سیخ بزنید. در یک تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد و به دمای مناسب رسید، سیخ‌ها را در تابه بگذارید. هر دو طرف کباب‌ها را سرخ کنید. کباب رول یا رولت کباب را با انواع سس و سبزیجات تازه سرو کنید.


طرز تهیه رولت کباب پنیری

اگر کباب رولتی پنیری می‌خواهید، به مواد داخل فیله ها، پنیر کبابی اضافه کنید. پنیر را روی فیله‌ها بریزید و آن‌ها رول کنید. در این صورت بهتر است سبزی‌های معطر را از طرز تهیه رولت کباب حذف کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه رولت استرومبلی آلفردوی بوقلمون

 

 

طرز تهیه رولت کباب مصری (رول کباب شالتو)

 

طرز تهیه رولت کباب خوشمزه و مجلسی به ۳ روش مختلف

 

رول کباب مصری شالتو یک طعم متفاوت را جلو رویتان می‌گذارد. طعم لذیذ گوشت فیله گوساله با چاشنی رب انار و گردو آن را به گزینه‌ای خاص و خواستنی بدل کرده است. لذت چشیدن طعم این کباب دلپذیر را از دست ندهید.

مواد لازم برای ۵ نفر

فیله گوساله یا گوشت راسته گوسفندی..............۵۰۰ گرم

رب انار غلیظ.............۱۰۰ گرم

گردو خرد شده...............۷۰ گرم

سیر...........۲ حبه (له شده)

قارچ...................۱۰۰ گرم

پیاز...............۲ عدد متوسط

نمک و فلفل سیاه..................به میزان لازم

طرز تهیه

قارچ‌ها را باریک و خلالی، خرد و در روغن سرخ کنید. یک پیاز را به صورت خلالی و نازک خرد و سرخ کنید. گوشت را به صورت ورقه‌ای برش بزنید. برش‌ها را با بیفتک کوب بزنید تا از ضخامت آن کم شود، ولی نه در حدی که له شود و بافتش از هم بپاشد. گوشت را در یک پاکت پلاستیکی زیپ دار بگذارید.

یک پیاز دیگر را رنده کنید و آب آن را بگیرید. فقط آب پیاز را لازم داریم. آب پیاز را به همراه گردو، نمک، فلفل سیاه و رب انار در پلاستیک بریزید. قارچ سرخ شده و پیاز داغ را اضافه کنید. در پلاستیک را کیپ کنید. مواد باید کل سطح گوشت را آغشته کنند. فیله‌ها را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد گوشت برود.

در این مرحله فیله‌ها را بیرون بیاورید و به صورت باریک‌تر برش بزنید. فیله‌ها را رول کنید و به سیخ بکشید. اگر از سیخ چوبی استفاده می‌کنید حداقل از ۳۰ دقیقه قبل، سیخ‌ها را در آب بخیسانید.

منقل و زغال آن را آماده کنید. وقتی حرارت زغال یکدست شد، سیخ‌ها را روی منقل بگذارید. وقتی هر دو طرف کباب طلایی شد و مغز آن پخت، کباب‌ها را سرو کنید. کباب رول مصری را می‌توانید با انواع سس‌ها و همراه با سبزی خوردن صرف کنید.

 

نکته: در کباب شالتو مصری به جای فیله گوساله از فیله مرغ هم می‌توان استفاده کرد.

 

طرز تهیه رولت کباب با مرغ زعفرانی

طرز تهیه رولت کباب خوشمزه و مجلسی به ۳ روش مختلف


مواد لازم

گوشت فیله گوساله...............۴۰۰ گرم (چرخ شده)

گوشت قلوه گاه گوسفند................۴۰۰ گرم (چرخ شده)

سینه مرغ.................۴ عدد

پیاز................۲ عدد متوسط

زعفران دم کرده غلیظ..................۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون.................۱ قاشق سوپ خوری

آبلیمو................۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ...............۱ عدد

نمک و فلفل سیاه................به میزان لازم

 

طرز تهیه

در اولین مرحله از طرز تهیه رولت کباب با مرغ، پیاز‌ها را رنده کنید و آب آن‌ها را بگیرید. اینجا هم فقط به آب پیاز نیاز داریم. فیله‌ها را از پهنا ببُرید. فیله‌ها را با بیفتک کوب بزنید تا بافت آن‌ها نرم‌تر شود. فیله‌ها را در یک پاکت پلاستیکی زیپ دار، قرار دهید و روی آن‌ها را، آب پیاز، روغن زیتون، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و نصف زعفران دم کرده بریزید، طوری که کل سطح فیله‌ها را بپوشاند.


می‌توانید از ادویه‌های دلخواه دیگر هم در طرز تهیه رولت کباب استفاده کنید. فیله‌ها را حداقل به مدت ۲ تا ۳ ساعت یا از شب قبل در مواد مرینیت کنید تا استراحت کند و به خورد فیله‌ها برود.

گوشت‌های چرخ شده را در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرد. پیاز رنده شده بدون آب را به گوشت اضافه کنید. بقیه زعفران دم کرده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. یک تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را به مواد بیفزایید و همه را ورز دهید تا ادویه‌ها به خورد گوشت برود و مخلوط منسجم و یکدستی داشته باشید (مثل مایه کباب کوبیده). روی ظرف را با سلفون بپوشانید و مایه گوشت را به مدت حداقل ۲ تا ۳ ساعت در یخچال استراحت دهید.

در آخرین مرحله از طرز تهیه رولت کباب مرغ با گوشت چرخ کرده، فیله‌ها روی سطح قرار دهید و به اندازه ۵ سانتی متر برش بزنید. از گوشت چرخ کرده به اندازه یک گردو بردارید و وسط سینه مرغ قرار دهید. سینه مرغ را رول کنید به طوری که گوشت چرخ کرده کاملا وسط فیله قرار بگیرد. برای همه مواد همین کار را انجام دهید تا تمام شود. با خلال دندان فیله‌های رول شده را فیکس و ثابت کنید تا باز نشود. کباب رولت به دست آمده را در تابه و مقداری روغن سرخ کنید. هر دو طرف کباب‌ها باید طلایی و سرخ شود.

 

روش دوم طرز تهیه رولت کباب با مرغ

روش دوم و البته پر طرفدار‌تر این است که رول کباب‌های آماده شده را به سیخ بزنید و روی منقل بگذارید تا کباب شود. حرارت زغال باید یکدست و تند باشد.

روش سوم هم درست کردن رولت کباب در فر است. در این روش، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و هر ۳۰ دقیقه یک بار، سینی فر را بیرون بیاورید و روی کباب‌ها را کره ذوب شده، زعفران و آب نارنج بریزید تا خشک نشوند.

برچسب ها: کباب تعداد بازديد: 377 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز