Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 21:24

20
اسفند
طرز تهیه کباب فسنجانی حرفه ای

طرز تهیه کباب فسنجانی حرفه ای

در گزارش زیر طرز تهیه کباب فسنجانی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش دلگرم، امروز قصد داریم  دستور تهیه کباب فسنجانی  را به شما آموزش می دهیم.  

مواد لازم:

گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ.....................۶۰۰ گرم

پیاز..................۱ عدد متوسط

گردو آسیاب شده...................۲۰۰ - ۳۰۰ گرم

رب انار................یک فنجان سر پر

نمک، فلفل، زعفران دم کرده...................به میزان دلخواه

نکته: این غذا را میشود هم به صورت کبابی و هم به صورت بخار پز در تابه‌های چفل طبخ کرد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کباب قشقایی

 


طرز تهیه:

ابتدا گوشت مرغ را شسته ومانند قطعات جوجه کبابی خرد میکنیم سپس پیاز را خرد کرده ودر ظرف به آن میافزاییم بعد از آن گردویی که از قبل آسیاب کرده بودیم راهمراه رب انار ونمک وفلفل وزعفران دم کرده را به بقیه مواد اضافه میکنیم وبرای ساعتی در جایی خنک به آن استراحت میدهیم تا به خوبی با هم مزه دار شوند.

نکته: پیاز‌ها نباید ریز خرد ویا رنده شوند، زیرا به گوشت چسبیده وزمان کباب کردن پیاز‌ها زودتر میسوزند ومورد دیگر این که اگر نخواستید گوشت‌ها را به صورت جوجه کبابی با سیخ جوجه، کباب کنید میتوانید آن را با مقدار کمی آب درون فر یا تابه‌های چفل به مدت یک ربع تا بیست دقیقه طبخ کنید که در آنوقت آب کباب‌ها به روغن میافتد وطعم ومزه واقعی فسنجان را به خود میگیرد.


نا گفته نماند که این غذا را هم با برنج ویا هم بانان میتوان سرو نمود. غذای لذیذی است امتحان کنید. نوش جان

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کباب صرب؛ یک کباب خوشمزه با گوشت و سوسیس

برچسب ها: آموزش آشپزی تعداد بازديد: 375 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز