Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 20:08

24
تیر
سوپ قارچ

سوپ قارچ

آرد را به کره اضافه کنید و اندکی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. آن‌گاه شیر، آب و عصاره مرغ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا بجوش آید. سپس قارچ، نمک و فلفل را بیفزائید و حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا سوپ بپزد.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

آرد.............    یک دوم پیمانه

کره آبکرده .............. 50 گرم

شیر..............   1 لیتر

آب  ................2 پیمانه

پودر عصاره مرغ................  1 عدد

قارچ خرد کرده............... 250 گرم

نمک و فلفل............... به میزان لازم

پنیر  موزارلا  رنده کرده...............  یک‌دوم پیمانه

خامه...........100 میلی‌لیتر

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی، خوش طعم و لذیذ

 

 

 

روش تهیه

آرد را به کره اضافه کنید و اندکی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. آن‌گاه شیر، آب و عصاره مرغ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا بجوش آید. سپس قارچ، نمک و فلفل را بیفزائید و حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا سوپ بپزد. در آخر پنیر و خامه را افزوده و 5 دقیقه روی حرارت خوب مخلوط کنید. حالا سوپ آماده سرو می‌باشد.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

 
 
 
برچسب ها: سوپ، پنیر موزارلا، طرز تهیه سوپ، سوپ قارچ، سوپ فوری، طرز تهیه سوپ قارچ تعداد بازديد: 177 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز