مواد مورد نیاز برای ۴ نفر:
گشنیز (ساطوری خردشده)............. یک دوم پیمانه
نعنا تازه (ساطوری خردشده).................. یک دوم پیمانه
پیاز (نگینی خردشده).............. ۱ عدد
سیر (له شده).............. ۲ حبه
موز سبز (خردشده)............... ۲ عدد
فلفل چیلی (خردشده).............. ۱ عدد
پودر زیره سبز............. ۱ قاشق سوپخوری
پودر دانه گشنیز .................۲ قاشق سوپخوری
آرد............. ۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت.............. ۲/۵ پیمانه
عصاره تمبرهندی .................یک چهارم پیمانه
شیر نارگیل.................. یک و یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل............... به میزان لازم
روغن کنجد ....................یک سوم پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه
طرز تهیه سوپ تمبر هندی:
روغن کنجد (یا روغن مایع) را درون تابهای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد پیاز را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا سبک شود.
سیر، نیمی از فلفل چیلی، پودر زیره سبز و پودر دانه گشنیز را به مواد افزوده، سپس آن را کمی تفت دهید. بعد آرد را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید.
موز، آب گوشت (یا آب مرغ)، تمبرهندی (از قبل داخل کاسهای با مقداری آب ولرم خیس و از صافی ردشده) و شیر نارگیل را به مواد افزوده و بگذارید تا به جوش آید. سپس در تابه را بگذارید تا موز نرم شود.
مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید، بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و دوباره روی حرارت بگذارید تا با حرارت کم جا بیفتد. سپس بقیه فلفلچیلی را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
قبل از سرو گشنیز و نعنا را به سوپ افزوده و نوش جان کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ جو؛ پیشغذای خوشمزه و رژیمی
طرز تهیه سوپ کرفس