Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:18

1
بهمن
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه

طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه

در گزارش زیر طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش خراسان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه آشنا کنیم.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ جو؛ پیش‌غذای خوشمزه و رژیمی

 

مواد لازم:

پیاز متوسط، پوست کنده شده و خرد شده ...............یک عدد

آرد گندم ............یک قاشق غذاخوری

آب مرغ خانگی ............۴ فنجان

اسفناج خرد شده ..............۴۰۰ گرم

نمک ............به میزان لازم

خامه ...............نصف فنجان

روغن زیتون ................یک قاشق غذاخوری

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ کرفس

 

 

طرز تهیه:

۱- کره را داخل یک ماهیتابه متوسط روی حرارت آب کنید.

۲- پیاز را داخل آن بریزید و هم بزنید تا شفاف شود.

۳- سپس آرد را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مواد را به هم بزنید.

۴- آب مرغ را اضافه و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید و اجازه دهید مایع به جوش بیاید.

۵- شعله را کم کنید و هر از گاهی مواد را به هم بزنید تا آرد خام به خوبی بپزد و مایع غلیظ شود. اسفناج‌ها را خوب بشویید و انتهای ضخیم آن را جدا کنید، سپس داخل یک قابلمه بزرگ آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید.

۶- در کنار آن، یک ظرف بزرگ دیگر قرار دهید و داخل آن آب و یخ بریزید. مقدار مناسبی نمک داخل آب جوش بریزید و تمام اسفناج‌ها را داخل آب جوش قرار دهید.

۷- حدود ۳۰ ثانیه صبر کنید تا اسفناج نرم شود و به رنگ سبز روشن در بیاید، سپس آن را با قاشق بزرگ یا توری از آب جوش در بیاورید و فوری داخل ظرف حاوی آب و یخ بگذارید تا به سرعت سرد شود.

۸- اسفناج را داخل ظرف بچرخانید تا سریع‌تر سرد شود.

۹- اسفناج و آب مرغ غلیظ شده را داخل یک دستگاه مخلوط پوره‌کنید.

۱۰- سوپ را از یک صافی تمیز عبور دهید و داخل یک قابلمه بریزید. با استفاده از یک کفگیر موادی را که از صافی عبور نکرده‌اند، به خوبی فشار دهید تا حداکثر مایع از آن‌ها جدا شود.

۱۱- قابلمه را روی شعله کم بگذارید و خامه را به آن اضافه کنید (در صورت تمایل، می‌توانید سوپ را با افزودن آب مرغ یا آب رقیق‌تر کنید و یا اسفناج خرد شده را به سوپ اضافه کنید).

برچسب ها: سوپ، سوپ اسفناج تعداد بازديد: 606 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز