تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
لپه.................. 400 گرم
گوشت چرخكرده.................. 500 گرم
پياز رنده كرده.............. 3 عدد متوسط
نمك و فلفل.............. به ميزان لازم
زردچوبه .................. يكدوم قاشق چايخوري
تخممرغ.................. 2 عدد
روغن مخصوص سرخكردن ................ به ميزان لازم
گشنيز خرد كرده................. 200 گرم
پيازداغ................ 2 قاشق سوپخوري
آرد................. 1 قاشق سوپخوري
ليمو عماني................. 6 عدد
بیشتربخوانید:
جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه
روش تهیه
لپه را بخيسانيد، بپزيد، چرخ كنيد و در كاسهي مناسبي بريزيد. آنگاه گوشت، پياز، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بيفزائيد و خوب ورز دهيد. سپس تخممرغها را بيفزائيد و مخلوط كنيد. در تابهي مناسبي، قدري روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد. اكنون از مايهي فراهم كرده، كوفتههاي كوچكي بسازيد و در روغنداغ سرخ كنيد. آنگاه در تابهي ديگري، قدري روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد. گشنيز را بيفزائيد و تفت دهيد. سپس پيازداغ و آرد را افزوده و 1 دقيقهي ديگر آن را تفت دهيد. اكنون ليموعماني خيسانده را همراه با 2 پيمانه آب و به ميزان كافي نمك و فلفل، به سس بيفزائيد و بگذاريد در حدود 30 دقيقه، بپزد. حالا كوفتهها را درون اين سس بريزيد و 5 دقيقهي ديگر، بپزيد تا گشنيز كباب جا بيفتد.
يادآوري: گشنيز كباب با نان سنگك يك ناهار آذربايجاني است.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کباب فنلاندی
جوجه کباب سرکهای + طرز تهیه
طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست