Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 23:45

26
اسفند
پلوی سرخکرده ژاپنى

پلوی سرخکرده ژاپنى

هویج، نخودفرنگى، لوبیاسبز و فلفل دلمه را جداگانه آبپز كنید. آن‌گاه داخل كاسه ریخته و با برنج، قارچ، سس سویا و فلفل مخلوط کنید و در قابلمة مناسبی دم بگذارید. سپس تخم‌مرغ را مانند خاگینه درست كرده

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

هویج مكعبى خرد کرده....................   ١عدد

کنسرو نخودفرنگى ...........  یک‌دوم پیمانه

لوبیا سبز خرد کرده .................. یک‌دوم پیمانه

فلفل دلمه رنگى   .....................  ١پیمانه

برنج آبکش کرده ................  ١پیمانه

قارچ ..................١٥٠گرم

سس سویا .................... ٣ قاشق سوپخورى

پودرفلفل سیاه  ................... ٢ قاشق چایخورى

تخم مرغ  ......................١عدد

پیازچه................... ٣ شاخه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت

 

 

 

طرز تهیه

هویج، نخودفرنگى، لوبیاسبز و فلفل دلمه را جداگانه آبپز كنید. آن‌گاه داخل كاسه ریخته و با برنج، قارچ، سس سویا و فلفل مخلوط کنید و در قابلمة مناسبی دم بگذارید. سپس تخم‌مرغ را مانند خاگینه درست كرده و هنگامی که غذا را سرو می‌کنید با خاگینه و پیازچه آن را بیارائید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه باقالی پلو مجلسی با ماهیچه

طرز تهیه حمص لبو یک غذای جذاب و خوشمزه

دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، پلو، طرز تهیه تعداد بازديد: 143 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز