مواد لازم برای 4 نفر
سینه درشت مرغ بدون پوست.................... 2 عدد
روغن.............. 4 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد کرده.............. 2 عدد
ساقه کرفس ریز خرد کرده................. یکدوم پیمانه
سیر له کرده.................. 1 حبه
سویا سس رقیق............. 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ کوچک................ 1 عدد
پیازچه.............. 1 دسته
پیازچه (به شکل گل کرده)................ برای تزئین به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
والک پلو ؛ پلوی تهران قدیم
مواد لازم برای سس غلیظ
کنجد................ 1 قاشق چایخوری
سویا سس غلیظ ..............3 قاشق غذاخوری
جدول ارزش غذایی
کالری 214
کربوهیدرات 5 گرم
چربی 13 گرم
پروتئین 20 گرم
قند 29 گرم
چربی اشباع شده 2 گرم
بیشتر بخوانید:
یوفکا برگر
ساندویچ های گوشت و پنیر
اسلایس بادمجان با گوشت و پنیر
روشتهیه
مرغ را به تکههای 2 سانتیمتری خرد کنید. روغن را داخل یک ماهیتابه حرارت داده و مرغ را به مدت 2-3 دقیقه روی حرارت زیاد در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
آن را با قاشق سوراخدار از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. پیاز، کرفس و سیر را به ماهیتابه افزوده به مدت 1-2 دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند. مرغ، پیاز، کرفس و سیر را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید. یک قاشق سوپخوری سویا سس رقیق، مقدار کافی تخممرغ برای غلیظ شدن مخلوط و به میزان لازم نمک و فلفل به آن بیفزائید.
پیازچه را پاک کرده و به قطعات 5 سانتیمتری تقسیم کنید. برای تهیه سس، سویا سس و کنجد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. مرغها را به شکل گلوله و به اندازه یک گردو گرد کنید. روغن باقیمانده را داخل ماهیتابه حرارت داده و مرغهای قلقلی را به تعداد کم داخل روغن به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. پیازچهها را به مدت 1-2 دقیقه یا تا زمانیکه شروع به نرم شدن کنند تفت دهید، سپس سویا سس غلیظ را در ماهیتابه تفت دهید. آنها را به همراه مرغهای قلقلی داغ و سس ریخته شده داخل جاسسی سرو نمایید. غذا را داخل ظرف چیده و با پیازچههای گل شده تزئین نمایید.