Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 05:21

5
مرداد
مرغ قلقلی با سس

مرغ قلقلی با سس

این مرغ‌های قلقلی را به عنوان یک میان وعده عالی به عنوان یک خوراک لقمه‌ای، می‌توان سرو کرد یا می‌توانید آن را به صورت سرد و در پیک‌نیک همراه خود داشته باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

سینه درشت مرغ بدون پوست....................   2 عدد

روغن.............. 4 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد کرده.............. 2 عدد

ساقه کرفس ریز خرد کرده................. یک‌دوم پیمانه

سیر له کرده.................. 1 حبه

سویا سس رقیق............. 2 قاشق سوپخوری

تخم‌‌مرغ کوچک................ 1 عدد

پیازچه.............. 1 دسته

پیازچه (به شکل گل‌ کرده)................ برای تزئین به میزان لازم

 بیشتر بخوانید:

والک پلو ؛ پلوی تهران قدیم

 

 

مواد لازم برای سس غلیظ

کنجد................ 1 قاشق چایخوری

سویا سس غلیظ ..............3 قاشق غذاخوری

 

جدول ارزش غذایی

کالری 214

کربوهیدرات 5 گرم

چربی  13  گرم

پروتئین  20  گرم

قند  29 گرم

چربی اشباع شده 2 گرم

 بیشتر بخوانید:

یوفکا برگر

ساندویچ های گوشت و پنیر

اسلایس بادمجان با گوشت و پنیر

 

 

 

روش‌تهیه

مرغ را به تکه‌های 2 سانتیمتری خرد کنید. روغن را داخل یک ماهیتابه حرارت داده و مرغ را به مدت 2-3 دقیقه روی حرارت زیاد در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

آن را با قاشق سوراخ‌دار از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. پیاز، کرفس و سیر را به ماهیتابه افزوده به مدت 1-2 دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند. مرغ، پیاز، کرفس و سیر را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید. یک قاشق سوپخوری سویا سس رقیق، مقدار کافی تخم‌مرغ برای غلیظ شدن مخلوط و به میزان لازم نمک و فلفل به آن بیفزائید.

پیازچه‌ را پاک کرده و به قطعات 5 سانتیمتری تقسیم کنید. برای تهیه سس، سویا سس و کنجد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. مرغ‌ها را به شکل گلوله و به اندازه یک گردو گرد کنید. روغن باقیمانده را داخل ماهیتابه حرارت داده و مرغ‌های قلقلی را به تعداد کم داخل روغن به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. پیازچه‌ها را به مدت 1-2 دقیقه یا تا زمانیکه شروع به نرم شدن کنند تفت دهید، سپس سویا سس غلیظ را در ماهیتابه تفت دهید. آنها را به همراه مرغ‌های قلقلی داغ و سس ریخته شده داخل جاسسی سرو نمایید. غذا را داخل ظرف چیده و با پیازچه‌های گل شده تزئین نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 248 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز