Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:18

30
مهر
اسلایس بادمجان با گوشت و پنیر

اسلایس بادمجان با گوشت و پنیر

بادمجان‌ها را بشوئید و به ورقه‌های 2 سانتیمتری برش بزنید. آن‌گاه بادمجان‌ها را در آبکش بریزید و رویش نمک بپاشید. سپس یک ساعت آن را کنار بگذارید تا آب میان‌بافتی بادمجان‌ها خارج شود.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 6 نفر 

بادمجان دلمه‌‌ای                             3 عدد متوسط

نمک،  فلفل و زردچوبه                     به میزان لازم

روغن مایع                                     به میزان لازم

گوشت چرخکرده                            150 گرم

پیاز رنده کرده                                1 عدد درشت

رب گوجه‌فرنگی                             1 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای ریز خرد کرده              2 قاشق سوپخوری

نخودفرنگی                                  یک‌دوم پیمانه

پنیر موزارلای رنده کرده                   100 گرم

سس گوجه‌فرنگی                         1 پیمانه (250 گرم)

روش‌ تهیه اسلایس بادمجان با گوشت و پنیر

بادمجان‌ها را بشوئید و به ورقه‌های 2 سانتیمتری برش بزنید.

آن‌گاه بادمجان‌ها را در آبکش بریزید و رویش نمک بپاشید.

سپس یک ساعت آن را کنار بگذارید تا آب میان‌بافتی بادمجان‌ها خارج شود.

اینک بادمجان‌ها را با هوله کاغذی آشپزخانه خشک کنید و در روغن سرخ نمائید.

حالا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید و بعد رب ‌گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای را افزوده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.

حالا نخودفرنگی را نیز به مواد درون تابه بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید.

آن‌گاه روی حلقه‌های سرخکردة بادمجان یک قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم کرده بریزید و رویش را با پنیر بپوشانید.

اینک در ظرف نسوزی سس گوجه‌فرنگی بریزید و بادمجان‌ها را روی سس بچینید.

سپس اسلایس بادمجان را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

یوفکا برگر

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، دالیا، پنیر موزارلای دالیا، اسلایس بادمجان با گوشت و پنیر، اسلایس بادمجان تعداد بازديد: 692 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز