اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 کودک
روغن کنجد 1 قاشق سوپخوری
گوشت چرخکرده 100 گرم
قارچ ریز خرد کرده 3 عدد
فلفل دلمهای ریز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
نان باگت کوچک 6 عدد
کره آبکرده 1 قاشق سوپخوری
روغن کنجد 1 قاشق سوپخوری
سیر له کرده 1 حبه
شوید خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای ورقهای دالیا 12 ورق
سس گوجهفرنگی 6 قاشق چایخوری
روش تهیه ساندویچ های گوشت و پنیر
روغن را در تابه مناسبی بریزید.
آنگاه گوشت، قارچ، فلفل دلمهای و نمک را بیفزایید و آن را پیوسته روی حرارت هم بزنید تا گوشت بپزد و بدون آب شود.
حالا روی نانها را برش بزنید و خمیر داخل نان را خالی کنید.
سپس کره و روغن کنجد را روی حرارت قرار دهید.
آنگاه سیر و شوید را اضافه کرده و 30 ثانیه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
حالا درون نانها را با این روغن آغشته کنید.
رویش یک ورق پنیر بگذارید و بعد مایه گوشتی را بین 6 عدد نان تقسیم کنید.
رویش سس و یک ورق دیگر پنیر بگذارید.
ساندویچها را در کاغذ آلومینیوم قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
اینک در 5 دقیقه آخر ساندویچها را از فویل جدا کرده و دوباره در فر قرار دهید تا سطح پنیر طلایی شود.
بیشتر بخوانید:
بهترین ساندویچ ها برای بچه ها