اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 2 عدد
نان نیمه آماده یوفکا دالیا یک بسته
کره 50 گرم
پنیر ورقه ای موزارلا دالیا 6 ورق
بیکن اسلامی 300 گرم
گوجه 3-4 عدد
خیار شور 6 عدد
پیاز قرمز خرد کرده 1 عدد
سس قرمز تند به میزان دلخواه
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا 200 گرم
کاهو کاسنی به میزان لازم
کنجد به میزان دلخواه
روش تهیه یوفکا برگر
برای تهیه هر کلاپ ساندویچ از نان نیمه آماده یوفکا دالیا 12 دایره به قطر 15 سانتیمتر با کاتر قالب بزنید.
سپس هربار 4 دایره را با کره آغشته کرده و روی هم قرار دهید (در واقع برای هر کلاپ ساندویچ سه دایرۀ چهار لایه ای داریم).
آن گاه نان ها را در سینی فر بچینید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت حدودا 5 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند.
اکنون یکی از نان هارا بردارید و رویش به ترتیب یک تکه پنیر ورقه ای، بیکن، گوجه، خیار شور، پیاز، سس قرمز و پنیر موزارلا رنده کرده قرار دهید.
مجددا یک نان دیگر روی کلاپ ساندویچ بگذارید و مواد را به همان ترتیب رویش قرار دهید و در آخر کاهو را روی مواد بگذارید و آخرین لایه نان را روی مواد بگذارید.
اینک روی کلاپ ساندویچ کنجد بپاشید و آن را در فر گرم کرده با دمای 200 درجۀ سانتیگراد به مدت 5 دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: