Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:14

20
اسفند
یوفکا‌ برگر

یوفکا‌ برگر

برای تهیه هر کلاپ ساندویچ از نان نیمه آماده یوفکا دالیا 12 دایره به قطر 15 سانتیمتر با کاتر قالب بزنید. سپس هربار 4 دایره را با کره آغشته کرده و روی هم قرار دهید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 2 عدد 

نان نیمه آماده یوفکا دالیا               یک بسته

کره                                          50 گرم

پنیر ورقه ای موزارلا دالیا                6 ورق

بیکن اسلامی                            300 گرم

گوجه                                       3-4 عدد

خیار شور                                  6 عدد

پیاز قرمز خرد کرده                      1 عدد

سس قرمز تند                           به میزان دلخواه

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا            200 گرم

کاهو کاسنی                            به میزان لازم

کنجد                                      به میزان دلخواه

روش تهیه یوفکا‌ برگر 

برای تهیه هر کلاپ ساندویچ از نان نیمه آماده یوفکا دالیا 12 دایره به قطر 15 سانتیمتر با کاتر قالب بزنید.

سپس هربار 4 دایره را با کره آغشته کرده و روی هم قرار دهید (در واقع برای هر کلاپ ساندویچ سه دایرۀ چهار لایه ای داریم).

آن گاه نان ها را در سینی فر بچینید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت حدودا 5 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند.

اکنون یکی از نان هارا بردارید و رویش به ترتیب یک تکه پنیر ورقه ای، بیکن، گوجه، خیار شور، پیاز، سس قرمز و پنیر موزارلا رنده کرده قرار دهید.

مجددا یک نان دیگر روی کلاپ ساندویچ بگذارید و مواد را به همان ترتیب رویش قرار دهید و در آخر کاهو را روی مواد بگذارید و آخرین لایه نان را روی مواد بگذارید.

اینک روی کلاپ ساندویچ کنجد بپاشید و آن را در فر گرم کرده با دمای 200 درجۀ سانتیگراد به مدت 5 دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پاستا برگر

برگر آمریکایی

برگر مرغ با سس پِستو

برگر سیب‌زمینی و عدس

برگر کدو سبز و پنیر

 

برچسب ها: برگر، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، دالیا، پنیر موزارلا دالیا، پنیر دالیا، شور و شیرین، یوفکا، یوفکا‌ برگر، دستور تهیه یوفکا‌ برگر، روش تهیه یوفکا‌ برگر تعداد بازديد: 649 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز