Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 02:30

3
تیر
چیکن استراگانف؛ غذای پرطرفدار روسیه

چیکن استراگانف؛ غذای پرطرفدار روسیه

چیکن استراگانف. چیکن استروگانف یکی از غذا‌های معروف و پر طرفدار کشور روسیه است که به دلیل طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است.

عصر ایران: چیکن استراگانف. چیکن استروگانف یکی از غذا‌های معروف و پر طرفدار کشور روسیه است که به دلیل طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است.

چیکن استراگانف؛ غذای خوش‌طعم و پرطرفدار روسیه

مواد لازم

سینه یا فیله مرغ: ۱ عدد

قارچ: ۳-۴ عدد

پیاز: ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای: نصف ۱ عدد

شیر: نصف لیوان

آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه: ۱ قاشق غذاخوری

کره: ۲۵ گرم

سیب زمینی: ۲ عدد

نمک و زردچوبه: به میزان لازم

ادویه کاری: به میزان لازم

فلفل قرمز: به میزان لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)

 

چیکن استراگانف؛ غذای خوش‌طعم و پرطرفدار روسیه

طرز تهیه

برای تهیه چیکن استروگانف، ابتدا سینه مرغ را به صورت مربعی خرد کنید سپس آن‌ها را شسته و کنار بگذارید. بعد پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید.

سپس کره را درون تابه بریزید و کمی تفت بدهید و قارچ‌های نگینی یا ورقه‌ای خرد شده را اضافه کنید، همراه با کره تفت بدهید سپس پیاز را اضافه کنید و کمی تفت داده حالا تکه‌های مرغ را اضافه کنید. نمک و زردچوبه و ادویه کاری بزنید و دوباره تفت بدهید.

سپس فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت بدهید. آب ولرم اضافه کنید و درب تابه را نیمه بسته بگذارید تا آب بخار شود و تکه‌های مرغ بپزند.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیکن جالفریزی با پلو

 

چیکن استراگانف؛ غذای خوش‌طعم و پرطرفدار روسیه

در این حین داخل تابه‌ای جدا سس مخصوص چیکن استراگانف را درست کنید. (آرد را الک کنید درون تابه تفت بدهید شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود غلیظ که شد شعله را خاموش کنید)

این سس را زمانی که آب غذا بخار شد و کمی از آن باقی ماند اضافه کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید سپس خامه صبحانه را اضافه کنید و فلفل قرمز بزنید تفت بدهید و شعله را خاموش کنید.

سیب زمینی‌های خلالی را داخل تابه‌ای جدا خلالی خرد کنید و سرخ کنید سپس کنار چیکن میل کنید یا می‌توانید با آن مخلوط کنید.

بر طبق ذائقه می‌توانید در کنار قارچ، از هویج، کلم بروکلی یا نخود سبز استفاده کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیکن پیکاتا

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی تعداد بازديد: 232 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز