Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:25

2
تیر
طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)

طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)

در گزارش زیر طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی) را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش تبیان، امروز قصد داریم طرز تهیه  چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

موادلازم:

سینه مرغ بدون استخوان................ ۴ تکه

کره پاستوریزه................ ۱۰۰ گرم

قارچ ورقه شده................. ۲۵۰ گرم

خامه پاستوریزه................. ۲۵۰ میلی لیتر

زرده تخم مرغ............... ۴ عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز............... ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای سبز............. ۱ عدد

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیکن جالفریزی با پلو

 

 طرز تهیه:

۱. مرغ‌ها را به صورت مکعب ۵/۱ تا ۲ سانتی متر خرد می‌کنیم. فلفل دلمه ای‌ها را نیز خرد می‌کنیم.

۲- کره را در ماهی تابه گرم کرده، سپس قارچ و فلفل دلمه ای‌ها را به آن می‌افزاییم و تفت می‌دهیم تا نرم شود و کنار می‌گذاریم.

۳- دوباره مقداری کره به ماهی تابه اضافه کرده و مرغ‌ها را تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شوند (برای این که کره نسوزد یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم). سپس خامه را به آن افزوده و می‌گذاریم تا به جوش آید.

۴- فلفل و قارچ‌ها را اضافه کرده و از روی شعله برمی داریم و زرده‌ها را در حال هم زدن به آن می‌افزائیم. دوباره روی حرارت گذاشته، بدون این که بجوشد مرتب هم می‌زنیم و سپس سرو می‌کنیم.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیکن پیکاتا

 

 

برچسب ها: غذای فرانسوی تعداد بازديد: 382 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز