به گزارش تبیان، امروز قصد داریم طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی) را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
موادلازم:
سینه مرغ بدون استخوان................ ۴ تکه
کره پاستوریزه................ ۱۰۰ گرم
قارچ ورقه شده................. ۲۵۰ گرم
خامه پاستوریزه................. ۲۵۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ............... ۴ عدد
فلفل دلمهای قرمز............... ۱ عدد
فلفل دلمهای سبز............. ۱ عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیکن جالفریزی با پلو
طرز تهیه:
۱. مرغها را به صورت مکعب ۵/۱ تا ۲ سانتی متر خرد میکنیم. فلفل دلمه ایها را نیز خرد میکنیم.
۲- کره را در ماهی تابه گرم کرده، سپس قارچ و فلفل دلمه ایها را به آن میافزاییم و تفت میدهیم تا نرم شود و کنار میگذاریم.
۳- دوباره مقداری کره به ماهی تابه اضافه کرده و مرغها را تفت میدهیم تا طلایی رنگ شوند (برای این که کره نسوزد یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه میکنیم). سپس خامه را به آن افزوده و میگذاریم تا به جوش آید.
۴- فلفل و قارچها را اضافه کرده و از روی شعله برمی داریم و زردهها را در حال هم زدن به آن میافزائیم. دوباره روی حرارت گذاشته، بدون این که بجوشد مرتب هم میزنیم و سپس سرو میکنیم.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیکن پیکاتا