Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 19:14

15
اسفند
طرز تهیه چیکن پیکاتا

طرز تهیه چیکن پیکاتا

در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه چیکن پیکاتا را به شما آموزش دهیم.

به گزارش شبکه آشپزی، امروز قصد داریم دستور تهیه چیکن پیکاتا را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم

۴۵۰ گرم............... سینه مرغ بدون استخوان

نمک و فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری + یک قاشق چایخوری آرد کامل

۳ قاشق چایخوری.................. روغن زیتون

نصف پیمانه.................. آب مرغ کم نمک

پوست رنده شده و آب یک عدد لیموترش

یک قاشق چایخوری................... سرکه سفید

دو قاشق غذاخوری.................... جعفری تازه خرد شده

یک قاشق غذاخوری................ کیپر

یک قاشق غذاخوری.............. کره

سیب زمینی سرخ کرده................. برای تزئین

 
 

طرز تهیه:

۱- سینه‌های مرغ را نمک و فلفل بزنید و یک قاشق غذاخوری آرد بپاشید.

۲- دو قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک تابه متوسط داغ کنید و سینه‌های مرغ را داخل آن تفت دهید تا طلایی شوند. ۲ دقیقه برای هر طرف کافی است. سینه‌ها را داخل ظرف بگذارید و حرارت زیر تابه را کم کنید.

۳- باقی روغن را اضافه کنید و سیر‌ها را تفت دهید. آب مرغ، آب لیمو و یک قاشق چایخوری آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بگذارید مواد روی حرارت جوش بخورند تا کمی غلیظ شوند. حدود ۳ دقیقه کافی است. سپس، سرکه، جعفری و کیپر را اضافه کنید. در آخر نیز کره را اضافه کنید.

۴- مرغ را با سس سرو کنید.

 

برچسب ها: طرز تهیه تعداد بازديد: 389 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز