مواد لازم
۴۵۰ گرم............... سینه مرغ بدون استخوان
نمک و فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری + یک قاشق چایخوری آرد کامل
۳ قاشق چایخوری.................. روغن زیتون
نصف پیمانه.................. آب مرغ کم نمک
پوست رنده شده و آب یک عدد لیموترش
یک قاشق چایخوری................... سرکه سفید
دو قاشق غذاخوری.................... جعفری تازه خرد شده
یک قاشق غذاخوری................ کیپر
یک قاشق غذاخوری.............. کره
سیب زمینی سرخ کرده................. برای تزئین
طرز تهیه:
۱- سینههای مرغ را نمک و فلفل بزنید و یک قاشق غذاخوری آرد بپاشید.
۲- دو قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک تابه متوسط داغ کنید و سینههای مرغ را داخل آن تفت دهید تا طلایی شوند. ۲ دقیقه برای هر طرف کافی است. سینهها را داخل ظرف بگذارید و حرارت زیر تابه را کم کنید.
۳- باقی روغن را اضافه کنید و سیرها را تفت دهید. آب مرغ، آب لیمو و یک قاشق چایخوری آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بگذارید مواد روی حرارت جوش بخورند تا کمی غلیظ شوند. حدود ۳ دقیقه کافی است. سپس، سرکه، جعفری و کیپر را اضافه کنید. در آخر نیز کره را اضافه کنید.
۴- مرغ را با سس سرو کنید.