Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 13:34

19
خرداد
طرز تهیه چیکن جالفریزی با پلو

طرز تهیه چیکن جالفریزی با پلو

در این مطلب طرز تهیه چیکن جالفریزی با پلو آموزش داده شده است.

به گزارش یامی شف، امروز قصد داریم طرز تهیه چیکن جالفریزی با پلو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

چیکن جالفریزی با پلو غذای هندی – مرغ که در یک سس تند و بسیار خوشمزه تهیه شده و با برنج سریع و آسان سرو می‌شود- در کمتر از ۴۰ دقیقه آماده است!

جال در هندی به معنی تند و ادویه دار است و فرزی به معنی ترکیب گوشت با سبزیجات مختلف است.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیکن پیکاتا

 

 مواد لازم:

سینه مرغ............ ۳ عدد (حدود ۵۰۰ گرم) – خرد شده

زیره............. ۱ قاشق غذاخوری

گشنیز................ ۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه............ ۱ قاشق غذاخوری

گرم ماسالا* ۱ قاشق غذاخوری

*نوعی ادویه‌ی مخلوط پر مصرف که از ترکیب چند نوع ادویه به دست می‌آید این ادویه ریشه‌ای هندی-پاکستانی دارد.

سس:

روغن نباتی................ ۱ قاشق غذاخوری

کره........... ۲ قاشق غذاخوری

پیاز.............. ۱ عدد خرد شده

فلفل قرمز............... ۱ عدد خرد شده

فلفل سبز................ ۱ عدد خرد شده

سیر............. ۲ حبه خرد شده

پودر زنجبیل................. ۱ قاشق چای خوری

گرم ماسالا................ ۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه............ ۲ قاشق غذاخوری

نمک............... ۱، ۱/۲ قاشق غذاخوری

گشنیز.............. ۲ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای قرمز............. ۱ عدد خرد شده

فلفل دلمه‌ای سبز.............. ۱ عدد خرد شده

گوجه فرنگی خرد شده............ (۴۰۰ گرم)

آب مرغ.............. (۲۴۰ میلی لیتر) مرغ

رب گوجه فرنگی............. ۱ قاشق غذاخوری

برنج:
روغن نباتی............. ۱ قاشق غذاخوری

کره............ ۲ قاشق غذاخوری

پیاز کوچک............ ۱ عدد خرد شده

دانه زیره............. ۱/۲ قاشق غذاخوری

هل............. ۶ عدد

میخک............. ۶ عدد

زردچوبه............ ۲ قاشق غذاخوری

برگ بو............. ۲ عدد

برنج............. ۳۰۰ گرم

آب جوش................. ۶۰۰ میلی لیتر

بیشتربخوانید:

 

 

طرز تهیه: 
مرغ را با زیره، گشنیز، گرم ماسالا و زردچوبه بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

برنج درست کنید – روغن و کره را در یک ماهیتابه گرم کنید تا کره ذوب شود. پیاز را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید تا نرم شود.

دانه‌های زیره، هل، میخک، زردچوبه و برگ بو را اضافه کنید و حدود یک دقیقه هم بزنید.

برنج را اضافه کرده و هم بزنید تا به ادویه‌ها آغشته شود.

آب جوش را اضافه کنید، یک مرتبه هم بزنید و دوباره به جوش بیاورید، سپس یک درب را روی قابلمه قرار دهید و حرارت را کم کنید. به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

مرغ را بپزید – در حالی که برنج در حال پخت است، روغن و کره را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید و مرغ را اضافه کنید. به مدت ۴ تا ۵ دقیقه روی حرارت زیاد بپزید تا مرغ آب شود.

پیاز را افزوده، حرارت را کم کنید و به مدت ۵ دقیقه بپزید هم بزنید، تا زمانی که پیاز نرم شود. فلفل قرمز وسبز، سیر و زنجبیل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر بپزید.

مابقی ادویه ها، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، رب، آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.

سپس به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.

۱مرغ جالفریزی را همراه با پلو سرو کنید و آن را با گشنیز تازه و چند تکه فلفل دلمه‌ای قرمز تزئین نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذای هندی تعداد بازديد: 265 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز