به گزارش یامی شف، امروز قصد داریم طرز تهیه چیکن جالفریزی با پلو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
چیکن جالفریزی با پلو غذای هندی – مرغ که در یک سس تند و بسیار خوشمزه تهیه شده و با برنج سریع و آسان سرو میشود- در کمتر از ۴۰ دقیقه آماده است!
جال در هندی به معنی تند و ادویه دار است و فرزی به معنی ترکیب گوشت با سبزیجات مختلف است.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیکن پیکاتا
مواد لازم:
سینه مرغ............ ۳ عدد (حدود ۵۰۰ گرم) – خرد شده
زیره............. ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز................ ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه............ ۱ قاشق غذاخوری
گرم ماسالا* ۱ قاشق غذاخوری
*نوعی ادویهی مخلوط پر مصرف که از ترکیب چند نوع ادویه به دست میآید این ادویه ریشهای هندی-پاکستانی دارد.
سس:
روغن نباتی................ ۱ قاشق غذاخوری
کره........... ۲ قاشق غذاخوری
پیاز.............. ۱ عدد خرد شده
فلفل قرمز............... ۱ عدد خرد شده
فلفل سبز................ ۱ عدد خرد شده
سیر............. ۲ حبه خرد شده
پودر زنجبیل................. ۱ قاشق چای خوری
گرم ماسالا................ ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه............ ۲ قاشق غذاخوری
نمک............... ۱، ۱/۲ قاشق غذاخوری
گشنیز.............. ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای قرمز............. ۱ عدد خرد شده
فلفل دلمهای سبز.............. ۱ عدد خرد شده
گوجه فرنگی خرد شده............ (۴۰۰ گرم)
آب مرغ.............. (۲۴۰ میلی لیتر) مرغ
رب گوجه فرنگی............. ۱ قاشق غذاخوری
برنج:
روغن نباتی............. ۱ قاشق غذاخوری
کره............ ۲ قاشق غذاخوری
پیاز کوچک............ ۱ عدد خرد شده
دانه زیره............. ۱/۲ قاشق غذاخوری
هل............. ۶ عدد
میخک............. ۶ عدد
زردچوبه............ ۲ قاشق غذاخوری
برگ بو............. ۲ عدد
برنج............. ۳۰۰ گرم
آب جوش................. ۶۰۰ میلی لیتر
بیشتربخوانید:
طرز تهیه:
مرغ را با زیره، گشنیز، گرم ماسالا و زردچوبه بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
برنج درست کنید – روغن و کره را در یک ماهیتابه گرم کنید تا کره ذوب شود. پیاز را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا نرم شود.
دانههای زیره، هل، میخک، زردچوبه و برگ بو را اضافه کنید و حدود یک دقیقه هم بزنید.
برنج را اضافه کرده و هم بزنید تا به ادویهها آغشته شود.
آب جوش را اضافه کنید، یک مرتبه هم بزنید و دوباره به جوش بیاورید، سپس یک درب را روی قابلمه قرار دهید و حرارت را کم کنید. به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
مرغ را بپزید – در حالی که برنج در حال پخت است، روغن و کره را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید و مرغ را اضافه کنید. به مدت ۴ تا ۵ دقیقه روی حرارت زیاد بپزید تا مرغ آب شود.
پیاز را افزوده، حرارت را کم کنید و به مدت ۵ دقیقه بپزید هم بزنید، تا زمانی که پیاز نرم شود. فلفل قرمز وسبز، سیر و زنجبیل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر بپزید.
مابقی ادویه ها، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، رب، آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
سپس به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
۱مرغ جالفریزی را همراه با پلو سرو کنید و آن را با گشنیز تازه و چند تکه فلفل دلمهای قرمز تزئین نمایید.