به گزارش شبکه آشپزی، امروز قصد داریم طرز تهیه خورش سویا و بادام زمینی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
روغن زیتون............ ۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده........... ۱ عدد
پودر زیره............. ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل.............. ۲/۱ قاشق چایخوری
فلفل سبز خرد شده............ ۲ عدد
کنجاله یا دانه سویا ............۲۰۰ گرم
آرد گندم........... ۲ قاشق غذاخوری
کره کنجد شیرین نشده............. ۳ قاشق غذاخوری
آب مرغ........... ۴۵۰ میلی لیتر
بادام زمینی خام خرد شده.............. ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده............ ۳ حبه
پوره گوجه فرنگی............. ۱ لیوان
نمک و فلفل............... به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه قلیه دزفولی
طرز تهیه:
در یک قابلمه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
سپس سیر خرد شده را برای چند دقیقه تقت دهید و با فلفل سبز خرد شده مخلوط کرده و برای تزئین کنار بگذارید.
پیاز را در قابلمه تفت دهید و سویای شسته شده را به آن اضافه کنید و به مدت ۴ دقیقه سرخ کنید و در ظرفی جداگانه بریزید.
در همین ظرف کره کنجد، بادام زمینی خرد شده و آرد را بر روی حرارت به آرامی مخلوط کنید تا نرم شود و در انتها پوره گوجه فرنگی و جوجهها و ادویهها را به آن اضافه نمایید.
اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت باشد تا به یک سس غلیظ تبدیل شود.
پس از پخت آن را در ظرف مخصوص سرو بریزید و پیاز و فلفل سبز تفت داده شده را روی آن بریزید. نوش جان!