Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:10

14
اردیبهشت
طرز تهیه قلیه دزفولی

طرز تهیه قلیه دزفولی

در این مطلب دستور تهیه یکی از قلیه‌های جنوبی را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

به گزارش غذالند، غذای امروز جزء غذا‌های معروف شهر دزفول است به نام قلیه دزفولی یا قلیه گوشت. همانطور که می‌دانید قلیه غذای مخصوص جنوبی‌های عزیز می‌باشد؛ و باز همانطور که می‌دانید قلیه انواع مختلفی دارد. از جمله قلیه ماهی که ازهمه انواع قلیه معروف‌تر هست و به ترتیب انواع دیگه این غذای خوشمزه که در صفحات دیگر سایت به شما آموزش داده شده.

اما امروز می‌خواهیم یکی از قلیه‌های جنوبی که شاید کمتر کسی اسم اون رو شنیده باشه براتون توضیح بدیم البته به غیر از دزفولی‌های عزیز که جزء غذا‌های سنتی شون هست.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه قلیه ماهی؛ این غذای جنوبی خوشمزه

 

مواد لازم:

گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم

نخود: نصف لیوان

لوبیا سفید: نصف لیوان

لوبیا چیتی: نصف لیوان

پیاز متوسط: ۱ عدد

سیر: ۱ بوته

نمک: به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

برنج: ⅓ پیمانه

بلغور گندم: ۱ پیمانه

دانه انار خشک: ۲ قاشق سوپ خوری

رب انار: نصف لیوان

آلو: ۲۵۰ گرم

به: ۲۵۰ گرم

تمر هندی: نصف بسته

بیشتربخوانید:

 


دستور تهیه:

ابتدا گوشت را می‌پزیم و استخوانهایش را از آن جدا می‌کنیم.

نخود و لوبیا را هم جداگانه می‌پزیم.

پیاز را سرخ کرده و سیر را پوست می‌کنیم و همراه با زردچوبه می‌کوبیم و به پیاز اضافه می‌کنیم.

گوشت را هم به پیاز و بقیه مواد اضافه می‌کنیم و در آن کمی تفت می‌دهیم.

سپس نخود و لوبیا و آب گوشت را اضافه می‌کنیم.

بلغور و برنج را به مواد اضافه می‌کنیم و قلیه را همراه با دانه انار می‌گذاریم خوب بپزد.

وقتی برنج و بلغور پخت، آلو، به، رب انار و آب تمر هندی خیس خورده را نیز اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم قلیه کاملا جا بیفتد.

در پایان نعنا را درون روغن تفت می‌دهیم و به قلیه اضافه می‌کنیم.

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، غذای ایرانی، طرز تهیه تعداد بازديد: 735 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز