امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه یک غذای محلی به نام باقلا فسنجان که خوشمزه می باشد را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم:
نمک و گلپر و زردچوبه به مقدار لازم
رب انار ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
پیاز (سرخ کرده) ۳ قاشق غذا خوری
گردو ۱۵۰ گرم
لوبیا چیتی ۱ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمک آبپز کنید.
گردو را آسیاب کرده و با ربانار، رب گوجهفرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید. نمک، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با مقدار کمی آب اجازه دهید تا بجوشد.
بعد از نیم ساعت آب لوبیاچیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه کنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه کنید.
سایر نکات:
۱) غلظت غذا دلخواه میباشد، اما بهتر است آن را کمی سفت تهیه کنید.
۲) این غذا را هم با کته و هم با نان میتوانید سرو کنید.
۳) باقلا فسنجان جزو غذاهای محلی استان گیلان است.
۴) حتما لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را ۳ مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را قبل از پخت ۲ بار بجوشانید و ابش را خالی کنید.
منبع: سرآشپز پاییون