Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 04:43

8
اردیبهشت
طرز تهیه باقلا فسنجان ؛ خورش گیلانی

طرز تهیه باقلا فسنجان ؛ خورش گیلانی

در این مطلب طرز تهیه یک غذای محلی گیلانی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه یک غذای محلی به نام باقلا فسنجان که خوشمزه می باشد را به شما عزیزان آموزش دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه یک غذای محلی به نام باقلا فسنجان که خوشمزه می باشد را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم:
نمک و گلپر و زردچوبه به مقدار لازم
رب انار ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
پیاز (سرخ کرده) ۳ قاشق غذا خوری
گردو ۱۵۰ گرم
لوبیا چیتی ۱ پیمانه

 

طرز تهیه:
ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمک آبپز کنید.

گردو را آسیاب کرده و با رب‌انار، رب گوجه‌فرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید. نمک، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با مقدار کمی آب اجازه دهید تا بجوشد.

بعد از نیم ساعت آب لوبیاچیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه کنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه کنید.

سایر نکات:

۱) غلظت غذا دلخواه می‌باشد، اما بهتر است آن را کمی سفت تهیه کنید.
۲) این غذا را هم با کته و هم با نان میتوانید سرو کنید.
۳) باقلا فسنجان جزو غذا‌های محلی استان گیلان است.
۴) حتما لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را ۳ مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را قبل از پخت ۲ بار بجوشانید و ابش را خالی کنید.

منبع: سرآشپز پاییون

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذاهای گیلانی، خورش فسنجان، خورش باقلا فسنجان، طرز تهیه خورش فسنجان تعداد بازديد: 571 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز